#14 Izet Hajrović

''CAN'' 'I yok.

Sürat-yok

Mücadele-eksik

Teknik-orta üzeri, iyi

Final Kararı-? göreceğiz

Mental-vasat gibi ama daha belli olmaz

10 üzerinden 6 'lık bir adam bence bize en az 7'lik adam lazım. Gelişime açık mı bilemiyorum.

Ama bu maç 11 oynayan adamlara bakınca

Muslera-8.5

Eboue-7

Semih-7.5

Balta-6

Sabri-6

Ceyhun-6.5

Melo-8.5

Selçuk-7.5

Sneijder-8.5

Drogba-7.5

Burak-7.5

rating alır genel performans olarak benden. Ama bu çocuk 6-6.5'u geçmez bu hali ile, isteğini, oyun içi katılımını geliştiremezse. Yerli olsa görüldüğü gibi kendine yer bulabilirdi rotasyon ve 11'de bile ama bu hali ile zor.

Alpay,bu çocukta iş var.İnan bak.

4 kez defans arkasına bilinçli koşusu vardı,Eboue göremedi.

3 şutu vardı o kısa sürede.

1 de ters kanada bir pası vardı,en güzeli de oydu.Tüm defansın belini kırdı resmen.

Bu çocuk okur.

Çok iyi olacak,hem de çok..

Takımda oynayabilecek bir adam. İyi bir düzenin icinde sırıtmaz, üzerine yeterli katkıyı da verir.

Ama yerli olması lazım bu adamın, yoksa kolay kolay ilk 6 yabancı arasına giremeyecek gibi görünüyor.

135140a287a611e391d012f99f952f1f_8.jpg

''CAN'' 'I yok.

Sürat-yok

Mücadele-eksik

Teknik-orta üzeri, iyi

Final Kararı-? göreceğiz

Mental-vasat gibi ama daha belli olmaz

10 üzerinden 6 'lık bir adam bence bize en az 7'lik adam lazım. Gelişime açık mı bilemiyorum.

Ama bu maç 11 oynayan adamlara bakınca

Muslera-8.5

Eboue-7

Semih-7.5

Balta-6

Sabri-6

Ceyhun-6.5

Melo-8.5

Selçuk-7.5

Sneijder-8.5

Drogba-7.5

Burak-7.5

rating alır genel performans olarak benden. Ama bu çocuk 6-6.5'u geçmez bu hali ile, isteğini, oyun içi katılımını geliştiremezse. Yerli olsa görüldüğü gibi kendine yer bulabilirdi rotasyon ve 11'de bile ama bu hali ile zor.

Hızını efektif kullanıyor. Bu nedenle süratsiz diyemeyiz. Bi topta orta sahadan inanılmaz hızlandı. Diğerinde soğutulacak pozisyondu, aldı oyalandı topla. Bence mental açıdan çok sağlam. Oyun görüşü iyi.

Bosna kökenli futbolculari cok severim. Inanilmaz teknik oyunculardir.

Izet Hajrovic´de öyle gibi duriyor. Hele paslari baya iyi. Siddeti, verdigi falso, gördügü bos alan vs..

Öyle sag kanadi otoban´a ceviren biri degil bence. Daha cok Arda Turan gibi iceri kat edip, pas alisverisine katilir, araya kacar, orta keser felan.

canlı canlı izledik gayet iyi çocuk o değilde sabri'ye aksakallı dede rüyasında dokundurmuş galiba :)

Hiç ışık göremedim, umarım yanılırım.

Ben beğendim, kumaş iyi. Yalnız Hayro'nun da korner atamıyor olması beni ziyadesiyle yıprattı :(

Adam oyunu soğuttu takımı dinlendirdi bir kac top cevirdi diye yavas ilan edildi. Ya on yargili izlemeyin bu adamin alisi verisi gordugu noktalar, defansa kosusu kalite kokuyor. Tam bir takim oyuncusu umarim yerli olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

en lesh oynadıgı macta bile yayın oradan 2 tane sutla 2 gol yapar. boyle tobcular her zaman gsmızda olsun aga

Ben beğendim oynadığı süre içerisinde.Sağ kanatta ters ayakla iyi işler çıkartabilir.Düşündüğünü uygulayabiliyor, yetenekleri imkan veriyor.Seneye bi de Türk olursa süper olur.

bi futbolcuda oyun zekası varsa herzaman saygı duyarım. önceden boş bi transfer gibi geldi bana ama dün emin oldumki bu çocuğun futbol zekası üst düzey. inşallah kendini daha çok geliştirir ve özgüven kazanır

Geri
Üst Alt