- 15 Nisan 2010
- 21.385
- 5.535
- 1.858
Arkadaşlar Hajroviç sağ kanat mı yoksa sol kanat oyuncusu mu ?
sağ ve forvet arkası galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağ ve forvet arkası galiba
Sol ayakli, sagda oynuyor. Kenardan ortaya dogru kacip sol vuruslar icin aci yaratip sut atmayi seviyor.
Yalniz ben Bursa macindan sonra "sutlari sert degil" yorumlarini anlamiyorum. Bir tane guzel pozisyon buldu uzaktan sut atmak icin, Melo'dan sagda bir pas aldi ortaya dogru kacip, duzeltip yerden vurdu, kalecinin ustune gitti, gitmese bayagi sert ve duzgun bir suttu. Daha ilk macina cikan adamin vurdugu ilk top gol olmadi diye sut atamiyor diyecekseniz yandi yani bu futbolcular, hic sanslari yok.
Futbol aklı var ama çok temposuz geldi hele bir pozisyonda önü bomboşken top sürmekten kendini göstermektense aldı geriye verdi ben böyle şeylere çok takılırım demek ki alan oyuncusu değilmiş rakip sahaya oyunu yıktığımız anda etkili olacağını gösteriyor..
Yavaş yavaş tanıyoruz ama ben kanatta al verci değil Bruma gibi uzayan oyuncuyu seviyorum..
Futbol aklı var ama çok temposuz geldi hele bir pozisyonda önü bomboşken top sürmekten kendini göstermektense aldı geriye verdi ben böyle şeylere çok takılırım demek ki alan oyuncusu değilmiş rakip sahaya oyunu yıktığımız anda etkili olacağını gösteriyor..
Yavaş yavaş tanıyoruz ama ben kanatta al verci değil Bruma gibi uzayan oyuncuyu seviyorum..
Zaman vermekte fayda var ama faydalı olacağına kesin gözüyle bakıyorum..
Çok olgun oynuyor onu söyleyebilirim.
Bu çocukta iş var.
Bikaç maç sonra ciddi katkı vereceğini hissediyorum.
Topu alışı,verdiği paslar,topla gidişi falan kalite kokuyor.
Okur okur bu çocuk okur.
Orada maç bitmiş, bizden kimse koşmadı ileri. Boş diye niye koşsun ilerde doğru düzgün adam yokken?
1-Kendini gösterebilmek için inanılmaz fırsat
2-Dirisin ve rakip yorgun bu da koşman için bir sebep
3-Skor garanti kaptırılacak topun telafisi var
Futbolda böyle anları yakalamak çok önemlidir Bruma şöyle rahat maçta hiç oynayamadı..
Hep sonradan girdi takımı kurtarsın diye..
Hiç gerek yoktu bana göre.
5-0 lık bir maçta , hiç görmediği kadar büyük bir taraftara karşı girdi oyunda...Ne yapmasını bekliyoduk..Bence gayet potansiyel
Futbol görüşümüz farklı olabilir renkdaş ama benim hislerim o yönde saygı duyuyorum sana..
amrabatın ilk fiorentina maçına hatırlıyorum bizde eli ayağına dolanmıştı resmen heycandan birde malagadaki ilk maçına bak terse uzun paslar filan atıyor topla sorumluluk alıyor filan hayret verici...
Malaga'da iyi çünkü onun ligi...Boş alan çok , hızlı...E bi de güreşiyor..Yıldız olması doğal...Bu yüzdendir ki İspanyol liginden büyük starların dışında sadece bek ve ortasaha ortası tarzı adamlar alınmalı...
Selçuk mesela PL'de kadroya giremez asla...Ama La ligada yırtıcı bir ortasaha partnerinin yanında lig için üst seviyeli bir oyuncu olabilir.Tabi bu formla STSL'de bile ilk 11'e almam ama.