#14 Izet Hajrović

Birkaç video ve maçta aldığı kısa süreyi izleyip iddialı yorumlar yapmayı doğru bulmamakla birlikte dikkatimi çeken bir nokta, fiziksel temastan kaçınır bir hali var gibi geldi bana ki bizim ligin diğerlerinden en belirgin karakteristik farkıdır bu temasların çokluğu ve şiddeti...Takımda eksikliği hissedilen ''Oyuna akıl katan futbolcu'' potansiyelini görmem de umudumu artırdı doğrusu...

Bende modaya uydum galiba, baktım da üstteki yorumda az iddialı sayılmaz hani!...Değiştirmedim, o kadarda benden olsun!...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=cz6yeIY6s0A[/media]

GSTV'de ki röportajında falan da üslubu çok efendi ve çekingendi. Çalışkan bir oyuncuya benziyor. Taraftar sever böyle mütevazi oyuncuları.

Bu çocuğu birtek ben mi beğeniyorum. :)

Maç içinde daha fazla topla buluşursa daha etkii olur , Mancinin yerinde olsam kilit oyuncu yapar her topu buluştururdum kiyeteneklerini yansıtsın.

daha aktif olsa iyi olur

Beğendim ben bu adamı ,,

oyunu biliyor nereye atacağını biliyor daha evvelde yazmıştım Sneijder ile çok çok iyi anlaşır bu çocuk .

Shaqiri'den sadece daha tecrübesiz . Yeni Şakiri olabilir .

Maşallahı var. Çok ama çok soğukkanlı akıllı

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Çolak la çok iyi anlaştılar gibi geldi bana zaten topu alan Hayri'nin yanına koşuyo pas opsiyonu çok yüksek inşallah çok iyi olacak.

Geri
Üst Alt