#14 Izet Hajrović

Sahanın en hızlı deparını atan adama yavaş diyen zihniyet...

oyun zekası yüksek oyuncuya herzaman formayı vereceksin. futbol akılla oynanır, hajrovic de sahada güven veriyor top ayağına geldiğinde

Gayet iyiydi yalniz maçta ara sira oyundan koptu buna dikkat etmesi lazim

sasa-ilic-2312-334.jpg

göreceğiz bakalım amrabatta aynısını yaptınız bunda da eleştirmeyeceğiz diye ugraşıyorsunuz... ben sahada gördüğümü söylüyorum...karşı karşıya kaçırdığı gol neydi öyle ya..:) iş yapmaz 1-2 yıla yollarız eger türk olursa kalabilir ancak

Amrabatin geldigi gunden itibaren bi yol olmaz dedim ,eski mesajlar duruyordur herhalde.

Bu cocugunda elestirilecek seyleri olur elbet misal geri donusleri surekli yapamaz benim gordugum ama sogukkanli degil stresli demek adamin en goze carpan ozelligine sallamak demek.Ceza sahasi icinde ,disinda gayet sogukkanli ve nerde ne yapacagini biliyor top ayagina geldigi zaman kaptiracak,sacmalicak hissi vermiyor suratindan da belli ketum bi tip..

Yani elestirelim oraya varim ama en iyi oldugu seyi de elestirmeyelim.Ronaldonun kas yapmasi lazim fizigi kotu demekle bu cocuk stresli demek ayni sey..

Temposunu günden güne arttırır elbet. Bugün gayet iyiydi.

Çok iyiydi bi durun arkadaş adam daha 3.maçını oynadı gayette iyiydi asmaya yer arıyonuz..

Çok sakin adam

Hücum oyuncusu için bu çok önemli

Yürüyerek adam geçme potansiyeli var

Günün iyilerindendi

Rakip ceza sahasında topla buluştuğunda çok sakin bu çok önemli bir özellik feykleri vücut çalımları keyif verdi son vuruşlarda biraz heyecanlı buda zamanla düzelecektir.Uyum sorununu tam olarak aşamadığı açıkça görülüyor...

Kuvvet çalışması gerekşyor sağ ayağı güçsüz gibi ama beğendim zevkle izledim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaliteli futbolcu, sürekli oynarsa daha da gelişecektir ama sınırdan dolayı her hafta oynayamaz.

Hajrovicin ayağına top çok yakıştığından izlenmesi inanılmaz zevkli bir oyuncu ayrıca bileklerine hakim çok beğeniyorum şahsen.

Aydın şunları 8 senedir yapamadı. 26 yaşına geldi. Hajrovic 22 yaşında. Topu biliyor çocuk. geleceği parlak.

Simdi istatistikleri gosterdiler, yavas dedigin adam bugun sahadaki en hizli depari atmis. :)

Harika transfer, 90 dakika oynamadigi 3 macta, 2 asist, 1 gol. Bir de bu cocuk seneye dunya kupasi tecrubesiyle gelecek bize.

Sahanın en hızlı deparını atan adama yavaş diyen zihniyet...

Oynadığı pozisyona göre yavaş kaldı birkaç pozisyonda sahanın en hızlı deparını attı diye bunu örtmez pasları ve oyunu yönlendirişi güzel birkaç maç sonra daha net şeyler söylenebilir tabi.

Geri
Üst Alt