#14 Izet Hajrović

Arkadaşlar kumaşı gerçekten iyi bir oyuncu soğukkanlı,teknik bir oyuncu bence tek eksiği patlayıcılığı yok ve temposu düşük.

Selim inan doğru dalgayı arıyorum.BU akşam 17:00'da oynanan 10 maçın 6 sında 2/0 1/0 çıktı.Şaka gibiydi yani.

Doğru dalgayı bekliyorum Alt Liglerde.Onu yakalarsam muhteşem olacak.Çünkü,yine dağılmaya başladı oranlar.Doğru çizgiye hala oturmadı istatistikler.

Hangi Alt liglerde? Türkiye mi?

Hajrovic gelmeden önce muallaktaydı.Ama oynadığı maçlarda net kalitesini gösterdi.Tek sorunu bazen oyunun içinde olmuyor.Bunuda çalışarak aşacaktır.22 yaşında daha.

o pasıda atsın dediğin pası ? bu takımda atamıcak rahat 5 tane oyuncu vardır artı asist hariç 2gol posizyonuna girdi birinde güvensizlikten saçmaladı diğerinde kaleci tuttu gözünüzle izleyin maçları gözünüzle

Akıllı konuş baslarım gözünede

Alıntı yapacaksan adam gıbı yap ABC

Amrabat'dan daha iyi.

Ama Bruma geri dönerse ilk 11e zor girer.

son zamanlarda ingiltere championship e yakından bakıyorum, ama orda da 24 takım olduğu için içinden çıkmak zor... bu ligdeki en göze çarpan istatistik QPR hep 1 farkla kazanıyor

Benim hedeflediğim çok daha zor tahminler.

3 alt ligde toplam 72 takım var.Haftada toplam 24 maç.

Bu 24 maçtan çıkan yüksek oran sayısı kimi haftalarda 5-6 maçı bulurken,kimi hafta da 1 tane bile çıkmamakta.

Bu da işimi bir hayli zorlaştırmakta.

Kilit cümle şu;

Doğru haftada,doğru maç,doğru tahmin.

Geçmişte bunu defalarca başardık,fakat bu yıl işler pek istediğimiz gibi gitmiyor.

Sistemsel anlamda,skorlar çok tezat çıkmakta.

Skorlar toparlandıktan sonra,forumda paylaşımlara tekrar başlayacağım.

Benim hedeflediğim çok daha zor tahminler.

3 alt ligde toplam 72 takım var.Haftada toplam 24 maç.

Bu 24 maçtan çıkan yüksek oran sayısı kimi haftalarda 5-6 maçı bulurken,kimi hafta da 1 tane bile çıkmamakta.

Bu da işimi bir hayli zorlaştırmakta.

Kilit cümle şu;

Doğru haftada,doğru maç,doğru tahmin.

Geçmişte bunu defalarca başardık,fakat bu yıl işler pek istediğimiz gibi gitmiyor.

Sistemsel anlamda,skorlar çok tezat çıkmakta.

Skorlar toparlandıktan sonra,forumda paylaşımlara tekrar başlayacağım.

Eyvallah, bekleriz

Futbolun bilen, oyun bilgisi iyi olan oyunculara her zaman saygım var. Hayroviç bu takımın kadrosunda bulunabilir bir oyuncudur. Bu fiyata böyle bir genç oyuncu transferi yanlış değildir. Sonuçta her oyuncunun değeri alternatifiyle birlikte 8,10 milyon olmaz. Öyle bir kadro kurulamaz.

Fakat sorulması gereken soru bizim şu dönemde özellikle şu yabancı sınırını düşündüğümüzde daha nitelikli, daha üst düzey oyuncu almamız gerekmiyor muydu?

Sence bu takım madem yabancı bir kanat veya forvet ne dersen de alınacak, hayroviçden daha kaliteli birisini alamaz mı?

Yani Hayroviçden daha iyi bir oyuncu alabilirmiydik, bence alabilirdik. Bu kadar basit.

İşte o zaman deplasmanlardada kötüde oynasak böyle bir adam sana maç kazandırabilirdi.

Hep söylerim bu transferleri ilk şampiyon olduğumuz sezon sonu yapmalıydık. Hep onun sıkıntısını çekiyoruz.

Bu durum baskettede geçerli. Oradada çok kötü bir transfer sezonu geçirdik.

İstemek kolaydır. Kimi alacaktık ? Kimse devre arası önemli oyuncusunu başka bir yere yollamaz.

izet_hajrovic_by_drifter765-d75mddz.jpg

Adam bir defa zeki... Sırf bu yüzden bile iyi transfer.

Kondisyon + son vuruşlarını geliştirsin kimse kesemez Hayri'yi.

Hajrovic'in son vuruşları da mükemmel. Bakmayın öyle 1-2 pozisyon kaçırdığına. Açın Grasshopper'da attığı golleri izleyin. Hepsi bir birinden şık. Ama Galatasaray'ın ambiyansı Grasshopper'e benzemez. Orada takımın lideriyken, burada Drogba, Sneijder, Melo gibi dünyaca ünlü futbolcularla oynuyor. O yüzden henüz biraz çekingen. Fakat takıma alıştıkça ilerleyen haftalarda çok daha etkili olacağını düşünüyorum.

Sene sonu yerli olursa çok süper olur.

Geri
Üst Alt