#14 Izet Hajrović

Bakanlar Kurulu Kararı ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçen yabancı uyruklu

futbolcuların, vatandaşlığa kabul için yapmış oldukları ilk müracaat tarihinden itibaren, ancak

beş yıl sonra Türk statüsünde oynayabilmelerine, sezonun bir yarısının içerisinde beş yıllık

süresi dolanların, o yarının başındaki transfer ve tescil döneminin başından itibaren Türk

statüsünde sayılmasına,

bu kural Hajroviç'i bağlıyor sanırım

Bu tam olarak hajrovic'in durumu değil diye düşünüyorum. Bu atıyorum soyunda en ufak bir Türk bağlantısı olmayan, Nobre tarzı adamlar için.

Hajrovic ise ailesinde Türk pasaportu bulunan bireylere sahip birisi, bence daha değişik bir statüsü vardır ama tamamen kendi yorumum bu tabi :)

Bu tam olarak hajrovic'in durumu değil diye düşünüyorum. Bu atıyorum soyunda en ufak bir Türk bağlantısı olmayan, Nobre tarzı adamlar için.

Hajrovic ise ailesinde Türk pasaportu bulunan bireylere sahip birisi, bence daha değişik bir statüsü vardır ama tamamen kendi yorumum bu tabi :)

Hajrovic'in Türk statüsü alabilmesi için de Bakanlar Kurulu kararı gerekiyor diye haberler çıkmıştı, onu da bağlayabilir bu kural. Suriyeli vatandaş bundan etkilenmemişti gerçi.

Yerli olursa Bruma ile beraber kullanabiliriz,ve bu cok iyi olur.

Farklı tarzda oyuncular Hajrovic,Bruma'da henüz olmayan skorer özelliğini kapatabilir.

Bruma'da patlayıcı özelliğiyle Hayri'den farklı olan özellikleriyle bizi hucumda etkili hale getirebilirler.

Umarım Hajrovic'i türk yapabilmenin bir yolunu buluruz.

Yerli olursa Bruma ile beraber kullanabiliriz,ve bu cok iyi olur.

Farklı tarzda oyuncular Hajrovic,Bruma'da henüz olmayan skorer özelliğini kapatabilir.

Bruma'da patlayıcı özelliğiyle Hayri'den farklı olan özellikleriyle bizi hucumda etkili hale getirebilirler.

Umarım Hajrovic'i türk yapabilmenin bir yolunu buluruz.

baliç le boliç nasıl olduysa hayro'nunda olması lazım malki'den farkı yok bence yaparlar büyük ihtimal türk...

o 5 yıl kuralıda milli takımında daha önce oynamamış ne bilim brezilyalı afrikalı v.s adamlar için geçerli yani türklükle uzaktan yakından alakası olmayan oyuncular...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=O65hE3vOBxY[/media]

Şu videoya bizde izledikten sonra bir daha baktımda daha %40 ile falan oynuyor sanırım. Çok gol atar bu.

Bende de oyle. Her oyuncunun adaptasyon sureci farkli olur. O videolarda cok daha kendine guvenli bir oyuncu var, vucut dili, herseyi farkli. Galatasaray gibi buyuk takima gelmek, Sneijder'le yan yana oynamak kolay degil. Hata yapmaktan cekindigi icin daha konservatif oynuyor gibi geliyor bana.

Kaleciyle karsi karsi kaldigi o pozisyonda cok musaitken sut atmakta tereddut edip kotu bir pas vermesi mesela Eskisehir macinda. Sonra kendine daha guvenli bir hareket yapti, cok guzel calim atti ve akilli bir vurus yapti, o gol olabilirdi azicik daha kaldirabilseydi topu, varsin kacirsin oyle. Bir de ceza sahasi disindan fazla vurmuyor henuz, o da guven meselesi, o da gelecektir.

Tabii bir de savunmada cok daha aktif oynamasi bekleniyor, henuz fizik olarak tam hazir degil ama mactan maca gelisiyor. Eskisehir macinin ilk yarisinda en cok kosanlardandi, 2. mi 3. mu neydi 1. yarinin sonunda, sonra dustu biraz, yoruldu, Mancini cikardi. Tokat macinin da tamaminda oynadigini unutmamak lazim bunu soylerken. Bence cok iyi yolda ve daha cok gelisecek. Benim asil beklentim gelecek sezon.

takım frikikcilerle doldu :D

Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak, Telles, Hajrovic.

Varmi daha ?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

bana öyle geliyor ki taraftar bu adamdan henüz haberdar değil. yakında feci methiyeler göreceğiz bu sayfada.

yerli statüsüne geçerse çok güzel olmaz acayip güzel bişey olur.

bir de ben iddia ediyorum bu adam hızlı.

Yavaş değil bencede. Maç kondüsyonu yok şu an için. Bunlar çok problem değil. Sneijderinde yoktu geldiğinde.

Yavaş değil bencede. Maç kondüsyonu yok şu an için. Bunlar çok problem değil. Sneijderinde yoktu geldiğinde.

Yavaş değil kesinlikle ya.

Maç öncesi kuzenimle hajrovic biraz yavaş ve temposuz tek sorunu o diye tartısıyorduk.

Ama maç esnasında bir pozisyonda öyle bir koştu ki uçtu resmen :D

Kesinlikle hız sorunu oldugunu sanmıyorum.

Sorunu şu olabilir oyun içinde kaybolur bazı bölümlerde onu da aşacağını düşünüyorum.

Uyum sağladıgında,kondisyon anlamında seviye atladıgında bu sorunu da aşıcağını düşünüyorum. :)

Biraz daha sorumluluk alması lazım topla daha fazla buluşması lazım top ayağına gelince iyi işler yapiyor .

Geri
Üst Alt