#14 Izet Hajrović

O değilde biz bu adamı sneijderin yedeği olsun diyemi aldık. Kanatlarda akmayacaksa gereksiz transfer derim

Hajrovic´e agir diyorsunuz da alakasi yok. Temposu yok sadece. Hajrovic süratli adamdir, zaten agir olsa 32 kmh depar atamaz.

Zaten ne olumsuzluk gördünüz de elestiriyorsunuz anlamadim. 3 Milyonluk adamin Di Maria cikmasini mi bekliyordunuz?

Isini yapiyor cocuk. 2 mac yapti, 1 gol 2 asist yapti. Akilli, sakin, iyi pas yapan ve genc bir oyuncu.

Gercekten merak ediyorum. Begenmeniz icin ne yapmaliydi 3 Milyonluk bir adam.

ontivero kanat oyuncusu değilim serbest oynarım diyor. bruma sakat hamit zaten gerçek bir kanat oyuncusu değil hajrovic de eğer kanatlarda oynayamassa boşa yapılmış bir transfer olur

Hızlı diyen varsa futbol izlemesin ama hız açığını zekasıyla kapatabilecek bir potansiyeli var Arda gibi ama kolay değil başka bir ülkeye gelip bir anda çok iyi oynamak.Zaman verelim biraz eleştirmek için.

Hajrović yüzde 90 Bosna ile Dünya Kupası'nda ilk 11 oynayacak. Orada kendini gösterebilirse, ne büyük bir transfer yaptığımız anlaşılır.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Bu ürünleri nerde bulabilirm acaba? Parasi neyse verelim. Nasil bir store bu hep berbat seyler satiliyor sadece. Iyileri yok..

15004.jpg

drogba_emre_colak_234.jpg

Hajrovic´e agir diyorsunuz da alakasi yok. Temposu yok sadece. Hajrovic süratli adamdir, zaten agir olsa 32 kmh depar atamaz.

Zaten ne olumsuzluk gördünüz de elestiriyorsunuz anlamadim. 3 Milyonluk adamin Di Maria cikmasini mi bekliyordunuz?

Isini yapiyor cocuk. 2 mac yapti, 1 gol 2 asist yapti. Akilli, sakin, iyi pas yapan ve genc bir oyuncu.

Gercekten merak ediyorum. Begenmeniz icin ne yapmaliydi 3 Milyonluk bir adam.

Dos Santos gibi sadece çalım atsa beğenilirdi.

Hızlanması düşük olsa kısa mesafede bu hıza nasıl çıkacaktı?

hajrovic-6543.jpg

Al bunlar da en hızlılardan derlemeler

23330_491540274266592_490668427_n.jpg

Ligtv'nin hesabı topsuz, diğer liste top ile birlikte.

2000 avro değerinde ismi lazım olmayan telefon ile artistlik yapmadan tapatalk'ta imzayı kaldırmanın mümkün olduğunu hatırlatarak gönderdim

2000 avro değerinde ismi lazım olmayan telefon ile artistlik yapmadan tapatalk'ta imzayı kaldırmanın mümkün olduğunu hatırlatarak gönderdim

O tabloyu kaldırdım o halde, ama yine de hızlı dediğimiz Burak'dan daha hızlı bu ölçümde. Hajrovic'in sıkıntısı hızdan, hızlanmadan vs den çok mental gibi. Yani oyun içinde gidip geliyor, kendini oyuna verince 4/4 lük top oynuyor.

kim diyor topla olduğunu , 35.1 km\h ortalama hız olsa 100 metreyi 9.75 saniyede koşan bir sprinterin hızına denk gelir, o süratle top mu sürülürmüş

Çeptalk

Geri
Üst Alt