Mete ERTUĞRUL
Kırmızı Üye
- 7 Eylül 2013
- 2.417
- 0
- 726
O değilde biz bu adamı sneijderin yedeği olsun diyemi aldık. Kanatlarda akmayacaksa gereksiz transfer derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eses macında servete attıgı bellbreaker calım ve bir anda iceriye hareketlendigi pozisyon superdi. shut zaten var oyun zekası ve vision mukemmel. bir de turc pasaportu cıkarsa selcukla beraber lig dengesini degistirir yerli kalitesi acısından
dünkü maçta oynaması lazımdı, zaten haftasonu yabancı sınırına takılacak.
Gorende kanatlı sistemle oynuyoruz sanır
Gorende kanatlı sistemle oynuyoruz sanır
Hajrovic´e agir diyorsunuz da alakasi yok. Temposu yok sadece. Hajrovic süratli adamdir, zaten agir olsa 32 kmh depar atamaz.
Zaten ne olumsuzluk gördünüz de elestiriyorsunuz anlamadim. 3 Milyonluk adamin Di Maria cikmasini mi bekliyordunuz?
Isini yapiyor cocuk. 2 mac yapti, 1 gol 2 asist yapti. Akilli, sakin, iyi pas yapan ve genc bir oyuncu.
Gercekten merak ediyorum. Begenmeniz icin ne yapmaliydi 3 Milyonluk bir adam.
bu adamda pace degil acceleration dusuk bence
Hızlanması düşük olsa kısa mesafede bu hıza nasıl çıkacaktı?
![]()
Al bunlar da en hızlılardan derlemeler
![]()
Ligtv'nin hesabı topsuz, diğer liste top ile birlikte.
2000 avro değerinde ismi lazım olmayan telefon ile artistlik yapmadan tapatalk'ta imzayı kaldırmanın mümkün olduğunu hatırlatarak gönderdim
Ligtv'nin hesabı topsuz, diğer liste top ile birlikte.
2000 avro değerinde ismi lazım olmayan telefon ile artistlik yapmadan tapatalk'ta imzayı kaldırmanın mümkün olduğunu hatırlatarak gönderdim