Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
kesin bilgimi?
Kesin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesin bilgimi?
Hajrovic'in en sevdiği Bosna yemekleri nelerdir? - GS TV
İçimizden biri.
Saraybosna'nın en ünlü restoranı Galatasaray Restoranıymış. Sahibide Tarık Hodziç'miş. Baya reklamımız olmuş demek ki orada.
Hajrovic'in en sevdiği Bosna yemekleri nelerdir? - GS TV
İçimizden biri.
Saraybosna'nın en ünlü restoranı Galatasaray Restoranıymış. Sahibide Tarık Hodziç'miş. Baya reklamımız olmuş demek ki orada.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=eoMrxOm5B5A[/media] İzle karar ver Hajrovic'in sprinti ile karşılaştır.
2000 avro değerinde ismi lazım olmayan telefon ile artistlik yapmadan tapatalk'ta imzayı kaldırmanın mümkün olduğunu hatırlatarak gönderdim
Haberlerde antrenman görüntülerini izledim sabrinin yanından uçup gidiyor ki sabri süratli bi oyuncudur maçta inadına mı koşmuyorsun be çocuk
fizik olarak güclendiğinde iş yapar
kimyası yok hajrovicin kimyası...
matematiği nasıldı acaba
takımda kanat oyuncusu yok, burdisso denen kazma ilk 11de, drogba çoktan bitmiş kadroda ve bu çocuk yok... şaşılacak durum..
6. yabancı kesinlikle Hajrovic olmalıydı maçtan önce de söylemiştim. Ligde savunma önemli değil bence, sonuçta 3-4 atabilirsen maçı alırsın. Antalya gibi takımlardan Telles-Zan(Koray)-Semih-Sabri dörtlüsünden bile 1-2 gol max yersin.
Ayrıca sebepsiz bir şekilde Hajro'ya çok sempati duyuyorum, çok kalite bir oyuncu ve sanki yılların tecrübesi gibi dolaşıyor sahada. Tam tersi Burdisso'ya da kanım ısınmadı, çok itici bir herif bence.
6. yabancı kesinlikle Hajrovic olmalıydı maçtan önce de söylemiştim. Ligde savunma önemli değil bence, sonuçta 3-4 atabilirsen maçı alırsın. Antalya gibi takımlardan Telles-Zan(Koray)-Semih-Sabri dörtlüsünden bile 1-2 gol max yersin.
Ayrıca sebepsiz bir şekilde Hajro'ya çok sempati duyuyorum, çok kalite bir oyuncu ve sanki yılların tecrübesi gibi dolaşıyor sahada. Tam tersi Burdisso'ya da kanım ısınmadı, çok itici bir herif bence.