#14 Izet Hajrović

Hajrovic'in en sevdiği Bosna yemekleri nelerdir? - GS TV

İçimizden biri.

Saraybosna'nın en ünlü restoranı Galatasaray Restoranıymış. Sahibide Tarık Hodziç'miş. Baya reklamımız olmuş demek ki orada.

galatasaray.jpg

Galatasaray, Sarajevo - Restoran Yorumları - TripAdvisor

Yorumlara bakıyorum da taraftar Amrabat tarzı oyuncu istiyor. Süratli olsun yeter...

Hajrovic ara transfer döneminin en iyi oyuncusu bence. Mayısta istatistiklerle birlikte uplarsınız bu yorumu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3L_A2YmrSS4[/media]

Haberlerde antrenman görüntülerini izledim sabrinin yanından uçup gidiyor ki sabri süratli bi oyuncudur maçta inadına mı koşmuyorsun be çocuk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=eeyzJpJljNs[/media] Burak'a ayak dışı pasından sonra bir deparı var ve hemen sonrasında topsuz alanda deparı var. Bir de videonun sonlarına doğru top ile birlikte orta sahadan içeriye katedişi var. Bir fikir verebilir.

Galatasaray'ın Grasshopper'den transfer ettiği Izet Hajrovic, Al Jazeera'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Transfer döneminde birçok Avrupa ülkesinden teklif aldığını belirtenHajrovic, "Galatasaray bence dünyanın en iyi 20 takımından biri. Bana kalsa kariyerimin sonuna kadar burada oynarım. Ama Real Madrid, Bayern Münih gibi kulüplerden teklif gelirse o ayrı…" şeklinde konuştu.

Hajrovic, Türk statüsünde oynayıp oynamayacağı konusunda da "Beni Izet Hajrovic olduğum için aldılar, Türk vatandaşı yapabilmek için değil. Benim için Türk vatandaşı olmak ya da olmamak arasında bir fark yok." ifadelerini kullandı.

iddaalı haber - SPOR TOTO SÜPER LİG - Kariyerimi Burada Sonlandırabilirim Ama...

takımda kanat oyuncusu yok, burdisso denen kazma ilk 11de, drogba çoktan bitmiş kadroda ve bu çocuk yok... şaşılacak durum..

6. yabancı kesinlikle Hajrovic olmalıydı maçtan önce de söylemiştim. Ligde savunma önemli değil bence, sonuçta 3-4 atabilirsen maçı alırsın. Antalya gibi takımlardan Telles-Zan(Koray)-Semih-Sabri dörtlüsünden bile 1-2 gol max yersin.

Ayrıca sebepsiz bir şekilde Hajro'ya çok sempati duyuyorum, çok kalite bir oyuncu ve sanki yılların tecrübesi gibi dolaşıyor sahada. Tam tersi Burdisso'ya da kanım ısınmadı, çok itici bir herif bence.

Son iki maçı kazanmamızda büyük rol oynamıştı. Akıllı bir oyuncu. Sabri bile daha etkili oynuyor Hajrovic olunca. Bence bir daha kesilmemeli.

6. yabancı kesinlikle Hajrovic olmalıydı maçtan önce de söylemiştim. Ligde savunma önemli değil bence, sonuçta 3-4 atabilirsen maçı alırsın. Antalya gibi takımlardan Telles-Zan(Koray)-Semih-Sabri dörtlüsünden bile 1-2 gol max yersin.

Ayrıca sebepsiz bir şekilde Hajro'ya çok sempati duyuyorum, çok kalite bir oyuncu ve sanki yılların tecrübesi gibi dolaşıyor sahada. Tam tersi Burdisso'ya da kanım ısınmadı, çok itici bir herif bence.

O savunma yüzünden 2 tane amatör gol yedık

Savunma hersey tsl de

Önemli olan savunma dörtlüsü değil takım savunması.

İlic gibi pek göz önünde olmadan çok şey katacağını düşünüyorum, deplasman maçlarında Drogba yerine oynamalı.

Geri
Üst Alt