#14 Izet Hajrović

O savunma yüzünden 2 tane amatör gol yedık

Savunma hersey tsl de

Bana kalirsa Sabri-Semih-Hakan-Telles dortlusu bile lig standardinin uzerinde. Stoperlere Thiago Silva ile Ramos'u da koysan illa gol yenir. Oncelik hucum olursa, hucumda fark yaratacak oyuncular ilk 11'e savunmada fark yaratacaklardan once yazilmali gorusunu savunmaktayim. Cok gol atmayi basarirsak basari gelir. Mac basina yenen ortalama gol 1 olursa yeterlidir. Yabanci sinirinda degisim olursa oraya da gerekli transferler yapilmali tabii. Ama sinir varken once hucum.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bana kalirsa Sabri-Semih-Hakan-Telles dortlusu bile lig standardinin uzerinde. Stoperlere Thiago Silva ile Ramos'u da koysan illa gol yenir. Oncelik hucum olursa, hucumda fark yaratacak oyuncular ilk 11'e savunmada fark yaratacaklardan once yazilmali gorusunu savunmaktayim. Cok gol atmayi basarirsak basari gelir. Mac basina yenen ortalama gol 1 olursa yeterlidir. Yabanci sinirinda degisim olursa oraya da gerekli transferler yapilmali tabii. Ama sinir varken once hucum.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sabrinin telles kanadı otoban oldu

Takım 3 kişi harıcınde savunma yapmıyor

muslera melo sneijder drogba tellesden sonra yazılacak 6. yabancıdır kendisi yabancı olursa kadroya giremez diyenler bi beri gelsin(bruma bile giremiyordu)

bugün oynamaz maalesef ki es es maçında bile erken aldı oyundan mancini.devamlılığı pek iyi değil ama faydalı bir oyuncu.

bugünkü yabancılar muhtemelen, ebou, muslera, melo, sneijder, telles, drogba olur.

bana görede seninkisi

hangisi
smiley-clown.gif

Derbi maçlarında tecrübeli oyuncular her zaman tercih sebebidir ama haftaya Drogba yerine oynar umarım.

Geri
Üst Alt