#14 Izet Hajrović

Suç sende değil Hajro seni bu yabancı sınırında alanda . Kötü bir oyuncu değilsin ama senden daha iyilerin olduğu kesin .

Arada sırada şans bulması yuzunden bencil oynuyor, kendini gösterme derdinde. Düzenli oynasın çok katkı sağlar bize. Amrabat'a gore kat kat daha iyi ve yetenekli bu adam. Umarım Türk olur.

İyi ki pas vermedi dün. Gol atacağı yok o Umut-Burak beceriksizlerinin zaten. Daha boş kaleye atamıyorlar. İyi forvet olunca niye vermiyor deriz. Onun dışında yetenekli olduğunu gösterdi. Bu arada yavaş falan da değil.

korner bayrağının ordan oyunu terk ederken iyi saydırdı manciniye

gibi hissettim

Çeptalk

madem Ontivero'yu alıp iyice kaos futboluna döneceksin, neden Selçuk'u çıkarmazsın da takımda birşeyler yapmaya çalışan tek adamı çıkarırsın aklım almıyor Mancini. Selçuk'la birlikte orta sahayı mı kuvvetli tutmak istedin (ki Selçuk orta sahaya hiç yardım etmedi hep ilerideydi) ya da Selçuk duran top kullansın diye mi oyunda tuttun (ki hiç duran top kullanmadı). yazık oldu bu çocuğa, belki bencil oynadı ama hiç şans bulamayınca kendini göstermek istediği içindi. o konuda da hak verdim çünkü başka şans bulamayacağını o da çok iyi biliyordu.

Çocuk alt tarafı 3 şut attı diye eleştiriliyor ayıptır yahu. Takımda adam eksiltip şut atan 1 tane insan evlâdı yok. Hajro'nun kendine güveni var da vuruyor, vursun helâli hoş olsun.

Daha cok oynamasi lazim, ozaman alisir takima. Sneijder le anlasiyor, gerisi zaten baska bir gezegenden..

Oyunun sürekli içindeydi, kaçak güreşmedi. Ama özellikle bencillikleri saç baş yoldurdu. Buna rağmen de iş yapabilecek tek adam gibi görünüyordu ve iyice vitesi artırdığı dakikalarda oyundan alındı, hem de tam korner kullanmak üzereyken. Chelsea maçından sonra bu maçta da dibine kadar haksızlığa uğradı.

Yetenekli olduğu belli ama yerli statüsünde oynarsa iyi olur yoksa işe yaramaz şu haliyle.

Sürekli oynaması lazım tabiki de, 1-2 maç oynamasıyla yorum yapmak da sağlıklı olmaz.

İddia ediyorum on numara.pozisyonunda yardırır kanat oyuncusu değil

C5303 cihazımdan gönderildi

takımda en iyi oynayan oyuncu olduğu halde oyundan alındı ,tabi selcuk,burak falanbunarın dokunumazlıkları var ondandır..

takımda en iyi oynayan oyuncu olduğu halde oyundan alındı ,tabi selcuk,burak falanbunarın dokunumazlıkları var ondandır..

bu saatten sonra bu sezon için verim alamayız, seneye ne olacağı da belli olmaz.yabancı sınır kararına göre kalır veya gider.

Geri
Üst Alt