#14 Izet Hajrović

Burak Yılmaz'a mı pas atacaktı. Vur gitsin boşver dışarı gitsin daha iyi.

Yerli statüsünde oynatabilirsek iyi ama yabancı statüsünde takımda zor forma şansı bulur. Oynamayıncada çöp olur gider.

Daha önce söylemiştim bu konuda. Bu tip oyuncular gidip Bundesliga da parladıktan sonra taraftarın içine alınması yönünde olumlu hisler düşüyor. Onlar parlatmadıkça, biz önce alsak bile kafa hep olumsuz bakıyor.

Sene ye bir kanata Bruma bir kanata Hajroviç ortada Sneijder olarak oynamalıyız.Hajroviç sükreli oynamadıgı ıcın gol atıp kendını göstermek istiyor bence bu şekilde devam ederse mükemmel olacak.

Hajrovic'den bu takıma ilk 11 oyuncusu malesef ki olmaz daha çok çalışması lazım Gökhan Töre alınmalı...

Bu maç umarım ilk 11'de başlar, hoca geçen maç yaptığı aptallığı da tekrar etmez inşallah.

Töre diyorsunuz da Hajro yerli satüsüne gecse Hajrovic'i tercih ederim net. Sezon basinda Töre nin en azindan yedekler arasinda yer almasindan yanaydim ve hala ayni fikirdeyim, ama Hajrovic net daha iyi futbolcu.

Oyun zekasi bir kere cok daha iyi.

Vallah kizamiyorum Izete. Ben olsam ben de Buraka pas vermek istemem acikcasi. Adam %80-90 topu kaybediyor. Ama Sneijder bostu bir pozisyonda, ona verebilirdi.

Ben kendini gösterme cabasini anlayabiliyorum, ne adamlar sans buluyor ama buna sans veren yok. Formsuzu,yeteneksizi hepsi oynuyor.

Insallah bundan sonra daha cok oynar..yenetekli.cunku , hele bizim su takimda is yapar.

tamam belki etkisizdi ama kayseri macinda topu ileriye tasiyan, hucumda is yapan tek oyuncuydu. burak umut'a birde 18'lik fizik gücü olmayan ontivero sahada olunca hicbirsey yapamadik.

Ben hiç tutmuyorum bu abimizi, çok faydasız üstüne yabancı. Leş gibi bir maçta 2 sonuçsuz hareketi için methiyeler düzemeyeceğim.

Geri
Üst Alt