#14 Izet Hajrović

bu adamin üzerinde durulmali !

------------Muslera---------------

Sabri----Semih-Zan-----Tellles

-----------Yekta---Melo-----------

--------------Sneijder--------------

Hajrovic---------------------Emre

-----------------Drogba-------------

Yav neresi iyi. 2 hareket yapınca kaleyi bombalıyor. Bir bakmıyor çevresine. İyi güzel bilekleri yumuşak desen neyse de oyun zekası Amrabat'tan 1-2 tık üstünde sadece.

İyi özellikleri tahmin ettiğimiz gibi yavaş bir kanat değilmiş.

Bir de çalım yeteneği tahminimizden iyiymiş.

Hacı hareketli oyunda anında ara pası atıp arkadaşlarını pozisyona sokabilen bir yapısı var.Bu da futbol zekasının iyi seviyede olduğunu gösteriyor.Yaşına göre geliştiriebilir kendisini.

Ben kendisini yorumlarken "Maradona" yakıştırması yapıp,başıma taç etmiyorum.Bakın ileride daha iyi anlayacaksınız bu adamı.Bilhassa sen ve forumda bulunan diğer renktaşlarım...

Hakkında yorum yapmamışım, ilginç. Dün, kısa sürede gösterdiği performansı beğendim. Özgüveni yüksek ve bu da bazı hataları beraberinde getiriyor. Yaşı genç olduğu için yapılan eleştiriler, sınırlarını aşmamalı. Zira sahip olduğu en büyük şey, özgüvenini kaybederse sıradan bir oyuncu olarak kalır.

Anlamak mümkün değil.Adamlar bilmiyor et yiyip body yapmayı.Yahu bu adamlar topçu esnek ve seri olmalılar.Futbolcular ekranda görüldüğünden çok daha zayıftır.

Hayroviç'in tek sorunu şut feşisti olması.

Bence tam tersi sizin fizikten anladığınız bu. Telles için ben fiziği yetersiz dediğim zaman ne dediğimi kavrayamayanlar topa tutmuşlardı, Chelsea karşısında çıktı ortaya. Eğer bu adamlar üst düzey futbolcu olacaklarsa fiziklerini geliştirmeleri gerekli. Ve fizik six packden, 50cm bicebsden ibaret değildir.

Bence tam tersi sizin fizikten anladığınız bu. Telles için ben fiziği yetersiz dediğim zaman ne dediğimi kavrayamayanlar topa tutmuşlardı, Chelsea karşısında çıktı ortaya. Eğer bu adamlar üst düzey futbolcu olacaklarsa fiziklerini geliştirmeleri gerekli. Ve fizik six packden, 50cm bicebsden ibaret değildir.

Jordi Alba hakkıda ne düşünüyorsun.

Yav neresi iyi. 2 hareket yapınca kaleyi bombalıyor. Bir bakmıyor çevresine. İyi güzel bilekleri yumuşak desen neyse de oyun zekası Amrabat'tan 1-2 tık üstünde sadece.

İyi özellikleri tahmin ettiğimiz gibi yavaş bir kanat değilmiş.

Bir de çalım yeteneği tahminimizden iyiymiş.

Amrabat la Hajroviç i kıyaslamak hata olur.Amrabat kondisyonu sağlam güçlü teknik yok amatör futbolcu gibi oynuyordu.Hajroviç daha takımda yeni teknik var topla hız var şutlarında şu ana kadar başarılı olamamış olabilir ama sol ayağı iyi.22 yaşında kendisini dahada geliştirebilir.Bence erken kanıya varmışsın.

Jordi Alba hakkıda ne düşünüyorsun.

Dedim ya işte, fizik görsel değildir sadece diye. İniesta estetik olarak daha kötü mesela Alba'ya göre, ama oldukça sert bi adam. Kasları büyütmeden güçlenmenin yolları var yani. Hem elastikiyetini kaybetmezsin hem oldukça güçlü olursun. Bisikletçiler mesela. Ama şu anda bizimkiler bu anlamda yetersiz.

Amrabat la Hajroviç i kıyaslamak hata olur.Amrabat kondisyonu sağlam güçlü teknik yok amatör futbolcu gibi oynuyordu.Hajroviç daha takımda yeni teknik var topla hız var şutlarında şu ana kadar başarılı olamamış olabilir ama sol ayağı iyi.22 yaşında kendisini dahada geliştirebilir.Bence erken kanıya varmışsın.

Benim orda tek bahsettiğim oyun zekasıydı. Karar vermek için erken olduğu ve bahsettiğimiz oyuncunun genç olduğu konusunda haklısın tabi.

Oyun zekası hakkında da kanıya varmak için erken tabi. Sürekli şut çekmesini bir an önce kendini gösterme olarak ta yorumlayabiliriz.

Aslında çok iyi oyuncu olmak için bütün özellikler mevcut..

Sol ayaklı kuvvetli dikine oynamayı seviyor

Tek sorunu mental kendini rahat hissedip takımın parçası olduğunu kabullense ve kabul ettirse kendini..

Özgüven problemi var rahat oynamaya başladığı an müthiş bir oyuncu kazanacağız..

Hajro hırslı bir arkadaşa benziyor yerli yapılırsa yılın transferi olur..

Amrabat'ın sezonda attığı çalımı herif tek bir maçta atıyor :D

Yani bunun için bile sabredilir..

Zaten Burak'a attırdığı bir gol vardı orada futbolcu olup olmadığını anlarsın adamın o ince pası verebilen adam futbolcudur..

Aynisini Bursa macinda yapti ama Burak degerlendiremedi :/

Şahsen Avrupa futbolunda bile nadir gördüğüm paslardan..

Ekstra oyuncular öyle araya oynayabiliyor..

Pasın şiddetini ayarlamak gerçekten bir ustalık..

Hajro'ya taraftar destek olmalı genç bir adam..

Kötü giden sezonda günah keçisi arayacağımıza artık önümüzde ki sezon kalacak olan genç oyuncuları motive etmek gerek..

Şahsen Avrupa futbolunda bile nadir gördüğüm paslardan..

Ekstra oyuncular öyle araya oynayabiliyor..

Pasın şiddetini ayarlamak gerçekten bir ustalık..

Hajro'ya taraftar destek olmalı genç bir adam..

Kötü giden sezonda günah keçisi arayacağımıza artık önümüzde ki sezon kalacak olan genç oyuncuları motive etmek gerek..

Başta destek olması gereken kişi Mancini ama Hajrovic'e kastı varmış gibi davranıyor. Bir 11'e alıyor 30. dakikada çıkarıyor , bir yedeğe alıyor ama oyuna almıyor, bir yedeğe alıyor , bekletiyor , bekletiyor 85'te oyuna alıyor. İyi oynadığı maçtada 70. dakika oyundan çıkıyor ki bunun yerine kanatta oynayan adamlardan biri Burak diğeri de Umut.

bruma+hajroviç başka bişi demiyorum kanatlar uçar

Çok mu iyi değil belki ama eldeki en iyi kanat şu anda ve bu akşam oynamalı.

En azından Sneijder ile iyi anlaşması bile takıma level atlatır.

Geri
Üst Alt