#14 Izet Hajrović

Silmis Mancini cocugu, yabanci sinirina da takilmadi bu sefer ve yine de kadroya bile almadi, hem de bu kadar sakat ve cezali varken. Yazik ya!

hajroyu futboldan soğuttuk.bosna mıllı takımında oynayan adamın bu kadar eksık varken kadroya gıremeyecek kadar kalitesız oldugunu hıç sanmıyorum.

adamın dunya kupası hayallerını bıtırcez artık..bosna da oynuyordu ıyı kotu sımdı oynatmaz hocaları

Sahada yoktu bugün genel olarak gelirsek performansı kötü yabancı sınırlamasını da düşünürsek boşuna yer işgal etmesine gerek yok.

Özellikle 2. yarı daha fazla sorumluluk alması gerekirken, ortada hiç gözükmedi. Malesef bu maçta - puan.

Bugünde bir numara gösteremedi.Tabi 2-3 maç daha 11 görmek lazım ama ümit verici bir performansı yok.Salih+Ontivero+Hajrovic parası yaklaşık Lavezzi parası ediyor.Sıkamıyoruz az dişimizi çarçur ediyoruz.Hiç mi paran yok Menezi al getir ya.

Almak hataydı zaten . Beni bilen bilir bu transfere karşıydım zaten . Yerli olsa neyse . Yabancı sınırı olduğu ligde maalesef daha iyisini bulmamız lazım . Elveda Hajro :(

Amrabatı gonderıp bu adamı alanlara selam olsun yada Reira resmen ıhanettır yanı

Bu maç eleştireceğim nokta 2. yarı ortalıkta pek görünmemesiydi.

Gerçi Galatasaraylı tüm futbolcular maç boyu ortalıkta yokken Hajrovic'i bu konuda suçlamak pek doğru değil.

+ Puan ise ilk gole kadar Galatasaray oyundayken verdiği pasların, yaptığı koşuların çok doğru olması. Zaten penaltı pozisyonundaki koşusu inanılmaz iyi.

Penaltı pozisyonu dışında kendisini gören oldu mu bilemiyorum. Uzun süredir adam akıllı oynamadığı için formsuzluk normaldir onu anlarım da, böylesine kaçak güreşmek neyin nesidir? İnsan biraz kendini kabul ettirmeye çalışır, biraz aksiyon içinde yer alır, sorumluluk alır. Acınası takımın en kötülerindendi.

Hakan gerçekten bu adamın neyini övüyorsun anlamiyorum. Adamın ismini duymadık cidden. Hala da yok 100 gomlek vs laflar ediyorsun. Amrabat'ı boşuna gönderdik.

Macin büyük kismi bizim yari sahimizda gecmis. Peki bu durumda Hajrovic'i elestirmek ne kadar dogru soru isareti..

Örnek bugün Chelsea Liverpool karsisinda her zaman oldugu gibi kapandi, ama bizim futboldan anlamayan türk taraftarlari bu maci izlese M.Salah kötü futbolcu derdi.

Bu tip oyuncularin performansi takimin stratejisine baglidir.

Unutulmamali ki, ben Hajrovic transferine karsi cikan biriydim.

Hajroyu elestirmek neyin nesi. Adamin psikolojisi bitmis bikere. 4 mac oynatma 1 mac oynat ile olmaz. Bruma gibi süperstar olma adayi bile böyle yeterli performans gösteremedi

Kiralik gönderdigimiz oyuncular dahil (Amrabat ve Bruma yani) bence en iyi ikinci kanat oyuncumuz.

Bence hataydi ama kendisini transfer etmek yabanci oldugundan dolayi. Yabanci aliyorsan daha iyi adam alman lazim.

kendıne ozguvenı yok.mancını sagolsun hajroya yaptıkları belli.bence kötu futbolcu degıl.akıllı ve teknık.şut ta atabılıyor.3-5 mac oynasa kalıtesını yansıtacaktır.

Geri
Üst Alt