#14 Izet Hajrović

Kacmis

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

alacaklarını alamadığını söyleyip kaçmış fifayada başvurmuş büyük ihtimal serbest kalıyor

Doğan Haber Ajansı'ndan Kadir Çetinçalı'nın servis ettiği habere göre; Sarı kırmızılı kulübün devre arasında Grasshoppers'tan transfer ettiği Izet Hajrovic, transfer taksidi ödemesenin 90 günü geçtiğini öne sürerek ülkesine gitti. Hajroviç'in FIFA'ya başvurduğu ve parasını kurtarabilmek için dava açacağı öğrenildi.

Hajrovic'in avukatı sarı kırmızılı kulübe ihtarname çekerek 5 gün içinde ödemelerin yapılmasını talep etti. G.Saray'dan bu konuda yanıt gelmeyince Hajrovic'in avukatı G.Saray'a sözleşmenin fesh edildiğine dair bir yazı daha gönderdi. Galatasaray ihtarnemelerden sonra Salı günü Boşnak oyuncunun ödemelerini yaptı ama Hajrovic düğün için izin alarak gittiği Bosna'dan dönmedi.

Bu gelişmeler üstün son kez Boşnak oyuncu ile görüşen G.Saray yönetimi ödemelerin yapılması üzerine Hajrovic'ten; 'Tamam FIFA'dan şikayetimi çekebilirim' cevabı aldı fakat genç oyuncu hala şikayetini geri çekmedi.

Boşnak futbolcu G.Saray ile 4,5 yıllık sözleşme için 4.950.000 Euro + 10.000 Euro maç başı ücrete imza atmıştı.

Bu koşulda artık geri dönmek ya da dönmemek Hajroviç'in elinde. Boşnak futbolcu dönmemeyi tercih ederse mukavelesini tek taraflı fesh ettiği için serbest kalacak ve bonservis bedelsiz başka bir kulübe transfer olabilecek. G.Saray Hajroviç için kulübü Grasshoppers'a 3,5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

zaten ilk geldiginde begenmemistim

ins. ayagi kirilirda bidaha top oynayamaz 4m euro azmi ?

resmen kazik yedik, hemde boyle bi aci gunde ulkemize serefsizlik yapti

insallah en kisa zamanda ayagi kirilir

Dogru mu? Amator'lestikmi yine? Inanmadim da..

zaten ilk geldiginde begenmemistim

ins. ayagi kirilirda bidaha top oynayamaz 4m euro azmi ?

resmen kazik yedik, hemde boyle bi aci gunde ulkemize serefsizlik yapti

insallah en kisa zamanda ayagi kirilir

Oluyor mu bu simdi, insanlik diye birsey var..

Biz nelerle uğraşıyoruz.Bu kendini MESSİ sanan ezik ne ile uğraşıyor.NE BİÇİM ADAMSINIZ BE!!!

GERÇEKTEN TÜRK'ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKMUŞ.:mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49:

GERÇEKTEN BÖYLE BİR ŞEY YAPTI İSE DEFOLSUN GİTSİN Bİ ZAHMET:mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49:

insan calistigi yere hainlik yaparsa insan oluyor

biz laf atakrne pislikmi oluyoruz

bu ulkeye ihanaet eden yabanci gebersin derdim ama okadar gitmiyorum

ayagi kirilsin pisligin okadar

Bi tarafta drogba 1m euro SOMA`daki kardeslerimze 1m euro bagista bulunur

bir pislik ise en aci gunde, klubu ona okadar para odemesine ragmen serefsizce kacmasidir!!!

ayagi bi daha kirilsin diyorum okadar

Senin yaptigin insansizlik kusura bakma, olayin daha ne oldugu tam olarak belli degil, detaylari bilmiyoruz, varsayalim 4-5 aydir parasini alamiyor, ozaman adam HAKLIDIR malesef, parasini odeyeceksin kim olursa olsun (turk veya yabanci farketmez), BJK odemeyince burada adamlara goy goy yapiyoruz ama biz yapinca hain mi oluyor? Ayiptir.

Hiç ısınamamıştım zaten. Demek ki boşuna değilmiş.

Kim aldırdıysa o da bir zahmet giderse iyi olur.

resmi aciklama yapilmadan konuya sert giris yapanlar umarim sonra bu dediklerinden dolayi pisman olmazlar..halen ögrenemediniz bu gerzek gazetecilerin bir nevi yalan makinesi olduklarini..

unutmadan alper zaten güzelcene özetlemis konuyu.öyle sakatlansin falan gibi söylemler yakismiyor...

Resmi aciklama gelir yakinda, ozaman isin asli belli olur..

(bu arada konuya asiri sert giren-(ler) raporlandi)

resmi aciklama yapilmadan konuya sert giris yapanlar umarim sonra bu dediklerinden dolayi pisman olmazlar..halen ögrenemediniz bu gerzek gazetecilerin bir nevi yalan makinesi olduklarini..

unutmadan alper zaten güzelcene özetlemis konuyu.öyle sakatlansin falan gibi seyler yakismiyor...

Tabi öyle denmemeli. Ama giderse de çok problem değil. Bundan sonra isterse Ribery olsun performans olarak gitsin üzülmem şu an için.

Çünkü saha da zaten takım ile hiç bir bağı olmayan bir adam gördük biz 4 aydır hep, olacaksa da burada olmayacaktı.

Haber doğru ise kendi bilir, yanlış ise zaten medya der geçeriz problem değil.

Ayrıca haber doğru ise beğenmediğim bir oyuncu da olsa yönetim 3.5 Milyon Euro verip aldığı bir oyuncunun bu tarz bir şey yapma ihtimalini düşünerek ödeme yapmadığı için amatörlüğün dik alasını yapmış olur.

3.5 Milyon Euro+ alacak tazminatı boşu boşuna ödenir mi, en kötü satıp, kiralardır zaten.

Umarın yalanlanır.

Tabi öyle denmemeli. Ama giderse de çok problem değil. Bundan sonra isterse Ribery olsun performans olarak gitsin üzülmem şu an için.

Çünkü saha da zaten takım ile hiç bir bağı olmayan bir adam gördük biz 4 aydır hep, olacaksa da burada olmayacaktı.

Haber doğru ise kendi bilir, yanlış ise zaten medya der geçeriz problem değil.

zaten mevzu gidip gitmemesi degil alpay.o arkadasin bir insanin sakatlanmasini istemesi yakismadi sadece.yoksa bizde sergiledigi kötü futbol konusunda hem fikiriz...

biz ribery'i bu sebeple kaybetmişiz sen kimsin, gitsen kaç yazar be bizde o acı katmerli.

(not. haberin yalan olduğuna inanıyorum)

Geri
Üst Alt