Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 311
ya hala savunan var o enteresan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde o transfer döneminde bu transferlere sahip cikan, savunan ve elestirenlere tepki gösteren tipler? Ortalikta gözükmüyorlar basta moderatör ve teknik ekip kardeslerimiz..
Daha gelip 1 mac oynamadan elestirilmez mis, Veysel, Salih gibi hirbolar iyi yedek olurmusmus..
Yazik o giden paralara.
Hajrovic'in yabanci olarak alinmasina en büyük tepki veren bendim ve o dönem demistim, hem kendisine yazik olur hem bize.
Kaldi ki Hajrovic kötü futbolcu degil, ama ülke sartlari basarili olmasina izin vermez. Üstüne sinirlama gibi sacmalik var.
Yazik oluyor kendisine, dünya kupasi öncesi form tutmasi kendisi acisindan önemli. Ama dedigim gibi sistemin altinda eziliyor.
Ben transfer döneminde her transfere nerdeyse karsi ciktim, Ontivero ve Koray haric. Cok aceleci davranmisim, kabul ediyorum. Ama su Veysel ve Salih gibi yeteneksizlere verdigimiz paralara yaniyorum daha dogrusu.
Umut Gündogan dan hic bir bekletim yoktu. Cocuk daha belcika 2. liginde oynayamamis. Ama beni sasirtti kisa süre almasina ragmen. Bu cocuk Yekta gibi yeteneksizlerden cok daha iyi oldugunu düsünüyorum daha 90 dk. izlemememize ragmen. Ve izlemek icin de sabirsizlaniyorum ama sans verilmiyor bu cocuga.
Sezon sonu Hajrovic yerli satüsüne gecmelidir. Yoksa hic bir anlami olmaz. Daha yabancisayisi 5'e düsecekmis.
Ama su Veysel ve Salih gibi kazmalara sahip cikan, savunan tiplerin agizina kürekle vurmak istiyor insan. Yok neymis, lig'i taniyormus vsvs..
Ulan o Salih'e verdigimiz parayi gidip Tarik'a versek ne olurdu..
he he terim milli takım olayıda yalandı,yabancı yerli kavgasıda yalandı dimi bırakın antuya bağlamayı
doğru arkadaş bu haberler gökmenin haberleri güvenilirdir
Futbol_5 @Futbol_5 8 Min.
Çok merak ediyordum Hajroviç transferini kimin yaptıgını bugun ögrendim
Futbol_5 @Futbol_5 5 Min.
Cevap:Hajroviç'i Gsye getiren Bülent Tulun'dur..Transferde Bülent Ünder'inde görüşü alınıyor..Sonra başkana alınması için ısrar ediyor.
Futbol_5 @Futbol_5 4 Min.
Hajroviç transferinin Mancini ve Scout'la hiçbir alakası yok...Mancini'yi gram sevmem ama bu konuda adamın suçu yokmuş.
Bir kac hafta önce demistim,yine tipik bir Bülent Tulun Kazik yedik,tam bir Tulun-Polat transfer.