#14 Izet Hajrović

Nerde o transfer döneminde bu transferlere sahip cikan, savunan ve elestirenlere tepki gösteren tipler? Ortalikta gözükmüyorlar basta moderatör ve teknik ekip kardeslerimiz..

Daha gelip 1 mac oynamadan elestirilmez mis, Veysel, Salih gibi hirbolar iyi yedek olurmusmus..

Yazik o giden paralara.

Hajrovic'in yabanci olarak alinmasina en büyük tepki veren bendim ve o dönem demistim, hem kendisine yazik olur hem bize.

Kaldi ki Hajrovic kötü futbolcu degil, ama ülke sartlari basarili olmasina izin vermez. Üstüne sinirlama gibi sacmalik var.

Yazik oluyor kendisine, dünya kupasi öncesi form tutmasi kendisi acisindan önemli. Ama dedigim gibi sistemin altinda eziliyor.

Ben transfer döneminde her transfere nerdeyse karsi ciktim, Ontivero ve Koray haric. Cok aceleci davranmisim, kabul ediyorum. Ama su Veysel ve Salih gibi yeteneksizlere verdigimiz paralara yaniyorum daha dogrusu.

Umut Gündogan dan hic bir bekletim yoktu. Cocuk daha belcika 2. liginde oynayamamis. Ama beni sasirtti kisa süre almasina ragmen. Bu cocuk Yekta gibi yeteneksizlerden cok daha iyi oldugunu düsünüyorum daha 90 dk. izlemememize ragmen. Ve izlemek icin de sabirsizlaniyorum ama sans verilmiyor bu cocuga.

Sezon sonu Hajrovic yerli satüsüne gecmelidir. Yoksa hic bir anlami olmaz. Daha yabancisayisi 5'e düsecekmis.

Ama su Veysel ve Salih gibi kazmalara sahip cikan, savunan tiplerin agizina kürekle vurmak istiyor insan. Yok neymis, lig'i taniyormus vsvs..

Ulan o Salih'e verdigimiz parayi gidip Tarik'a versek ne olurdu..

Veysel'in maliyeti çok olmadığı için fazla bir şey diyemem ama diğer yazdıkların için altına imzamı atarım. Özellikle Salih transferi tam bir fiyasko. O fiyata hatta daha azına Tarık'ı alabilirdik. Salih'in ismi bizimle anıldıktan sonra 1-2 maçını izledim. Adam resmen dökülüyordu. Zaten iyi olsa küme düşme mücadelesi veren Kayserispor hayatta bırakmazdı. Neyini beğendik, niye beğendik anlamıyorum.

Skibbenin takımından geldi sonucta. Skibbe önermiş ola bilir.

Kötü oyuncu değil ayrıca ama elit seviyeden çok uzak kanat olarak.

İyi iyi yavaş yavaş millet lafıma gelmeye başlamış..İlk geldiğinden beri bizim topçumuz olmadığını söylüyorum..Bunu görmek için müneccim olamaya gerek yok elemanı 1 kez izle anlarsın..Ben hayatımda sahada bu kadar silik bir futbolcu gömedim çoğu maç varmı yok mu unutuyorum..Sözde kanat oyuncusu he bir de bazukacıydı ne çalım atar , ne orta açar , ne şut atar hala bizim Polyannalar oyun görüşü iyi 10 numara oynarsa iş yapar modunda pes doğrusu..

Bu adami hala savunan var yaw . . . Amrabat ilk macinda fenere show yapmisti bide suna bak 2 adim kosmaktan aciz . ...

bulenttu.jpg

Sutlayin gitsin su adam ya.

Dünya kupasında kendini biraz gösterse de satıp kurtulsak aksi taktirde kontenjan açmak için kiraya vermek zorunda kalacağız üstelik maliyetinin büyük kısmını karşılayarak.

DK'ya çağırılmış.

Dünya Kupasında 1-2 asist felan yapsa da orta sıra takımlardan birine itelesek.

Kiralanacagina suphem yok. O da pissin donsun diye degil, kontenjan'i mesgul etmesin diye. Cop oglu cop.

Futbol_5 ‏@Futbol_5 8 Min.

Çok merak ediyordum Hajroviç transferini kimin yaptıgını bugun ögrendim:)

Futbol_5 ‏@Futbol_5 5 Min.

Cevap:Hajroviç'i Gsye getiren Bülent Tulun'dur..Transferde Bülent Ünder'inde görüşü alınıyor..Sonra başkana alınması için ısrar ediyor.

Futbol_5 ‏@Futbol_5 4 Min.

Hajroviç transferinin Mancini ve Scout'la hiçbir alakası yok...Mancini'yi gram sevmem ama bu konuda adamın suçu yokmuş.

Bir kac hafta önce demistim,yine tipik bir Bülent Tulun Kazik yedik,tam bir Tulun-Polat transfer.

Futbol_5 ‏@Futbol_5 8 Min.

Çok merak ediyordum Hajroviç transferini kimin yaptıgını bugun ögrendim:)

Futbol_5 ‏@Futbol_5 5 Min.

Cevap:Hajroviç'i Gsye getiren Bülent Tulun'dur..Transferde Bülent Ünder'inde görüşü alınıyor..Sonra başkana alınması için ısrar ediyor.

Futbol_5 ‏@Futbol_5 4 Min.

Hajroviç transferinin Mancini ve Scout'la hiçbir alakası yok...Mancini'yi gram sevmem ama bu konuda adamın suçu yokmuş.

Bir kac hafta önce demistim,yine tipik bir Bülent Tulun Kazik yedik,tam bir Tulun-Polat transfer.

Belliydi , bıktık ya bu Bülent Tulun'dan biran önce kulüple ilişiği kesilmeli artık.

DK'da iyi bir performans gösterse de satsak 5 Mn €'ya falan en azından sıcak para akışını sağlar kısmen ve zarar etmeyiz.

He Futbol_5 diye bir idiot twitter'da yazdi diye inanacagiz öyle mi? Ancak cocuklari manipüle eder bu twitter idiotlari.

Türk statüsünde oynayacak diye savunmustum ama yabancı için boşa kontenjan

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan Engin de demis 2 hafta önce,yanils hatirlamiyorsam,bence olabillir.

Geri
Üst Alt