#14 Izet Hajrović

bu adam bu takima yakismiyor. bunu satip (bide amrabati satip) ben Emrah bassani alirdim, antalyada dusdu ucuza aliriz bide

Topla oyunda bi yeteneği var açık bu. Bi anda artan bi hızı var çalım yeteneği var. Paslaşmasıda iyi. Fakat topsuz oyunda hiç yok resmen sahada kayboluyor mücadele etmiyor. Galatasarayda oynayacaksan heleki bu sınırda sen bi yabancı oyuncuysan maximum vereceğini verip dahada üstünü zorlaman gerekir..

29 yaşındaki Sneijder deli gibi mücadele edip adam kovalıyor hani yıldız oyuncu onların egoları vardır ya.. Sen hiç yoksun

Sneijderı bu maç oynamadı diye eleştiren çarpılır onu söyliyimde, sezonu kurtaran adam olucak.

Ciddi özgüven sorunu var. Hajrovic'ten önce oyundan alınacak bir sürü başka oyuncu var.

insallah dunya kupasında 1-2 gol atar da bi bundesliga takımına iteleriz

kötü oyuncu degil ama bizim ligde olmaz bu tarz bir tobcu

Açıkçası yetenekli bir futbolcu ama istikrar sorunu var.Üzerine düşülürse faydalı bir futbolcu olabilir.Hajro ya hala güveniyorum.Chelsea maçında Mancini nin onu oyundan erken alması Hajro nun özgüvenini etkiledi.Takım olarak da kötü oynadığımız için Hajro yu günah keçisi ilan edemeyiz.

Scout ekibi Hajroviç için "Birebir de adam geçemiyor. Güçlü değil. Savunmaya gelmiyor. Gol noktalarında tedirgin. Büyük takımda futbol oynayabilecek bir yapıda değil" raporu hazırladı.

Mancini'ye ve başkana bu rapor sunulurken Galatasaray'ın sezon sonunda Hajroviç için nasıl bir karar alacağı merak konusu olmaya başladı.

bu adam kesinlikle birilerine fena kazandırdı başka açıklaması yok mancını istmemeiş scout izlememiş hatta olumsuz rapor vermiş ama Ays yok mu o ays :(

begenlen cahillerin tedavileri devam ediyor sanırım...

aşırı kötü futbolcu...git bu takımdan

kim izledi de aldı bunu. Bence sağ açık değil de 10 numara pozisyonunda oynar oynarsa

bu adam kesinlikle birilerine fena kazandırdı başka açıklaması yok mancını istmemeiş scout izlememiş hatta olumsuz rapor vermiş ama Ays yok mu o ays :(

begenlen cahillerin tedavileri devam ediyor sanırım...

aşırı kötü futbolcu...git bu takımdan

bulenttu.jpg

Inshallah WC 2014 de kendini kanitlarda adam akilli bir kanat oyuncusu aliriz.Ha bir Sözde yerli oluyordu bu arkadas ,ne oldu ? Yalan cikti hep

Önündeki adama pas veremiyen bir oyuncu aldik.Özgüven 0

bana göre bu adam yeteneksiz falan değil, oyun görüşü de gayet iyi. tek eksiği fizik ve devamlılık. bu sorunu halledip, takıma da uyum sağlarsa, kendisine süre verildiği taktirde başarılı olacaktır.

3 Puan - Bizim futbolcumuz değil!

''Galatasaray'da şok rapor. Transferi sırasında kimsenin haberi olmadığı, ne Mancini'nin, ne yardımcılarının, ne de Galatasaray scout ekibinin bir kez bile izlemediği İzet Hajroviç için "Bizim futbolcumuz değil"raporu hazırlandı.

Galatasaray scoutlarının patronu Emre Utkucan ve ekibinin sarı-kırmızılı formayı giydikten sonra yaptıkları incelemeler ve analizler sonucunda "Sezon sonunda gönderilsin" şeklinde bir rapor çıktı.

Galatasaray'a başkan Ünal Aysal'ın kontenjanından transfer olduğu sonradan ortaya çıkan Hajroviç için kulüp 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödemişti. Oyuncuya da 4 yıl için 4 milyon 400 bin Euro artı maç başına 10 bin Euro, geçen yarım sezon için de 550 bin Euro ödeneceği sözleşmeye yazılmıştı.

Scout ekibi Hajroviç için "Birebir de adam geçemiyor. Güçlü değil. Savunmaya gelmiyor. Gol noktalarında tedirgin. Büyük takımda futbol oynayabilecek bir yapıda değil" raporu hazırladı.

Mancini'ye ve başkana bu rapor sunulurken Galatasaray'ın sezon sonunda Hajroviç için nasıl bir karar alacağı merak konusu olmaya başladı.''

O zaman kim aldırdı bu adamı demezler mi?

Mancini istememiş

Scout ekibi izlememiş.

Yönetimin bile haberi yok.

Adres belli gibi ama isim verip o zatı boşuna burada anmak istemiyorum. Anlayan anladı. Anlamayan kaldıysa sürgünde ki zat diyebiliriz.

3 Puan - Bizim futbolcumuz değil!

''Galatasaray'da şok rapor. Transferi sırasında kimsenin haberi olmadığı, ne Mancini'nin, ne yardımcılarının, ne de Galatasaray scout ekibinin bir kez bile izlemediği İzet Hajroviç için "Bizim futbolcumuz değil"raporu hazırlandı.

Galatasaray scoutlarının patronu Emre Utkucan ve ekibinin sarı-kırmızılı formayı giydikten sonra yaptıkları incelemeler ve analizler sonucunda "Sezon sonunda gönderilsin" şeklinde bir rapor çıktı.

Galatasaray'a başkan Ünal Aysal'ın kontenjanından transfer olduğu sonradan ortaya çıkan Hajroviç için kulüp 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödemişti. Oyuncuya da 4 yıl için 4 milyon 400 bin Euro artı maç başına 10 bin Euro, geçen yarım sezon için de 550 bin Euro ödeneceği sözleşmeye yazılmıştı.

Mancini'ye ve başkana bu rapor sunulurken Galatasaray'ın sezon sonunda Hajroviç için nasıl bir karar alacağı merak konusu olmaya başladı.''

O zaman kim aldırdı bu adamı demezler mi?

Mancini istememiş

Scout ekibi izlememiş.

Yönetimin bile haberi yok.

Adres belli gibi ama isim verip o zatı boşuna burada anmak istemiyorum. Anlayan anladı. Anlamayan kaldıysa sürgünde ki zat diyebiliriz.

ya böyle bir şey olabilir mi arkadaş nasıl inanıyosunuz önünüze gelen her habere.

ya böyle bir şey olabilir mi arkadaş nasıl inanıyosunuz önünüze gelen her habere.

Haluk Yürekli ve Gökmen Özdemir'in içinde olduğu oluşumun her haberini doğru kabul ederim.

Bu adamlar medyada Galatasaray ile ilgili en doğru bilgileri veren insanlar yıllardır.

Niyetleri de asla kötü değil.

Kaldı ki haber yalan veya tahminen bile yapılmış olsa doğruluk ihtimali çok yüksek. Çünkü Mancini resmen aylarca oynatmak bile istemedi.

Oysa kendi aldırdığı Telles'i sürekli oynattı. Scout ekibi de kendi aldırdığı her transferden sonra GS TV'ye canlı bağlanırken yanılmıyorsam Hajrovic için bir şey söylememişti bugüne kadar.

Bu tırtoya 3.5 m bonservis verdirten arkadaş derhal istifa.

Haluk Yürekli ve Gökmen Özdemir'in içinde olduğu oluşumun her haberini doğru kabul ederim.

Bu adamlar medyada Galatasaray ile ilgili en doğru bilgileri veren insanlar yıllardır.

Niyetleri de asla kötü değil.

Kaldı ki haber yalan veya tahminen bile yapılmış olsa doğruluk ihtimali çok yüksek. Çünkü Mancini resmen aylarca oynatmak bile istemedi.

Oysa kendi aldırdığı Telles'i sürekli oynattı. Scout ekibi de kendi aldırdığı her transferden sonra GS TV'ye canlı bağlanırken yanılmıyorsam Hajrovic için bir şey söylememişti bugüne kadar.

1.10.00'dan sonra gereken açıklama burda mevcut.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=BysjDhVNECE[/media]

Nerde o transfer döneminde bu transferlere sahip cikan, savunan ve elestirenlere tepki gösteren tipler? Ortalikta gözükmüyorlar basta moderatör ve teknik ekip kardeslerimiz..

Daha gelip 1 mac oynamadan elestirilmez mis, Veysel, Salih gibi hirbolar iyi yedek olurmusmus..

Yazik o giden paralara.

Hajrovic'in yabanci olarak alinmasina en büyük tepki veren bendim ve o dönem demistim, hem kendisine yazik olur hem bize.

Kaldi ki Hajrovic kötü futbolcu degil, ama ülke sartlari basarili olmasina izin vermez. Üstüne sinirlama gibi sacmalik var.

Yazik oluyor kendisine, dünya kupasi öncesi form tutmasi kendisi acisindan önemli. Ama dedigim gibi sistemin altinda eziliyor.

Ben transfer döneminde her transfere nerdeyse karsi ciktim, Ontivero ve Koray haric. Cok aceleci davranmisim, kabul ediyorum. Ama su Veysel ve Salih gibi yeteneksizlere verdigimiz paralara yaniyorum daha dogrusu.

Umut Gündogan dan hic bir bekletim yoktu. Cocuk daha belcika 2. liginde oynayamamis. Ama beni sasirtti kisa süre almasina ragmen. Bu cocuk Yekta gibi yeteneksizlerden cok daha iyi oldugunu düsünüyorum daha 90 dk. izlemememize ragmen. Ve izlemek icin de sabirsizlaniyorum ama sans verilmiyor bu cocuga.

Sezon sonu Hajrovic yerli satüsüne gecmelidir. Yoksa hic bir anlami olmaz. Daha yabancisayisi 5'e düsecekmis.

Ama su Veysel ve Salih gibi kazmalara sahip cikan, savunan tiplerin agizina kürekle vurmak istiyor insan. Yok neymis, lig'i taniyormus vsvs..

Ulan o Salih'e verdigimiz parayi gidip Tarik'a versek ne olurdu..

Geri
Üst Alt