#14 Izet Hajrović

Burdan anlasiliyorki Turkiye'deki taraftarlar bihayli cahil, Kimse kusura bakmasin ama bu boyle. Adam en son ilk 11'de baslayip 90 dakika oynadi? Oynadigi her mac'ta kalitesini gosterdi ama bir sonraki hafta yine bi bok yapmiyan Drogba icin tribune gonderildi. Bu Adam 1 kere bile sesini cikardimi hep tribunde oldugu icin? Hak etmeyenler oyniyor hak edenler oynamiyor diye birsey dedimi hic?

Geldiginden beri guzel isler yapiyor aldigi surelerde, Chelsea macinda 30 dakika sonra cikariliyor, piskolojik bir cokus yasiyor kendisi birakin gidin futbol cahilleri. Ismi Hajrovicinho olsaydi ilk 11 ilk yazilan kisi olurdu.

Heleki Aydin bundan iyi diyen futbol katilinden bahsetmek bile istemiyorum.

Mancini çok sabırsız hajroyu resmen hayata küstürdü bosna milli takımındaki adam bu kadar kötü olamaz allah tan bruma sakatlandı yoksa onuda bitiricekti

Hesap Makinesi

Amrabat da riera da bundan çok daha iyiydi. Bi de 4 milyon euro mu ne verdik buna. Devre arası transferlerinden edilen zarar çok büyük çok.

Mancini çok sabırsız hajroyu resmen hayata küstürdü bosna milli takımındaki adam bu kadar kötü olamaz allah tan bruma sakatlandı yoksa onuda bitiricekti

Hesap Makinesi

Bosna Milli takımı seviye olarak bizim takımdan ne kadar iyi tartışılır bence. Dzeko-Pjanic falan iyi adamları var ama 23 kişilik kadronun en fazla 10-11'i iyi bir seviye de.

Hajrovic falan gibi adamlar orada da müzmin yedek 1-2 maç 30-40 dakika oynamış zaten.

Bosna Milli takımı seviye olarak bizim takımdan ne kadar iyi tartışılır bence. Dzeko-Pjanic falan iyi adamları var ama 23 kişilik kadronun en fazla 10-11'i iyi bir seviye de.

Hajrovic falan gibi adamlar orada da müzmin yedek 1-2 maç 30-40 dakika oynamış zaten.

Hajrovic ten gayet umutlu saffet susiç

Hesap Makinesi

Hajrovic ten gayet umutlu saffet susiç

Hesap Makinesi

Wolfsburg, Hamburg seviyesine çıkabilir. Ama hedef olarak başarı, başarı, başarıyı benimsemiş KUPA-1'i hedeflediğini sürekli açıklayan bir kulüp için olmaz.

Bu benim şu an ki görüşümdür. Olur da yanılırsam gider ben yanılmışım. Yanlış görmüşüm derim.

Wolfsburg, Hamburg seviyesine çıkabilir. Ama hedef olarak başarı, başarı, başarıyı benimsemiş KUPA-1'i hedeflediğini sürekli açıklayan bir kulüp için olmaz.

Bu benim şu an ki görüşümdür. Olur da yanılırsam gider ben yanılmışım. Yanlış görmüşüm derim.

Türk olcaksa iş görür o seviye ama olmucaksa sen haklısın tabi

Hesap Makinesi

Allahtan Bruma sakatlandi ya degilse onu da bugun kitir kitir yiyecektik. Allah askina Sneijder dene mega yildiz bugun ne yapti?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Bulduğun kaçıncı şans be adam..

Daha pas atmayı bile beceremiyorsun..

Yeteneğin var bu belli ama gerçekten karar verme yeteneğin sıfıra yakın..

Seneye kiralanmalı..

Allahtan Bruma sakatlandi ya degilse onu da bugun kitir kitir yiyecektik. Allah askina Sneijder dene mega yildiz bugun ne yapti?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Bruma bence Dünya çapında bir potansiyel bak Ribery bile bu kadar etkilemedi beni Bruma'da başka birşey var..

Burdan anlasiliyorki Turkiye'deki taraftarlar bihayli cahil, Kimse kusura bakmasin ama bu boyle. Adam en son ilk 11'de baslayip 90 dakika oynadi? Oynadigi her mac'ta kalitesini gosterdi ama bir sonraki hafta yine bi bok yapmiyan Drogba icin tribune gonderildi. Bu Adam 1 kere bile sesini cikardimi hep tribunde oldugu icin? Hak etmeyenler oyniyor hak edenler oynamiyor diye birsey dedimi hic?

Geldiginden beri guzel isler yapiyor aldigi surelerde, Chelsea macinda 30 dakika sonra cikariliyor, piskolojik bir cokus yasiyor kendisi birakin gidin futbol cahilleri. Ismi Hajrovicinho olsaydi ilk 11 ilk yazilan kisi olurdu.

Heleki Aydin bundan iyi diyen futbol katilinden bahsetmek bile istemiyorum.

Bir mesaj baştan sona fail mi olur işte örneği.

1.tribün'e gitti diye sesini çıkarmak nasıl bir yapıdır adam zaten +4 için alındığını bilmiyor mu. İmza atarken ilk 11 garantisi verildi biz bilmiyoruz sen ordaydın sanırım.

2. drogbaya bok atıyoruz ama sakatlanana kadar senin sahada geleni geçeni parçaladığın maçlarda topu ileride tutan adamdır. Drogbayı topsuz alanda izle bide hajroviç'i izle sonra kıyasla. Biri rakiple oynarken diğeri yere bakıp geri doğru koşuyor. Ayrıca drogbayı 3 kişi tutarken hajroviç'i tutma lüksünde bile bulunmuyorlar. İlk 11 oynadığı bütün maçlarda ilk 10 dakika hariç ismini hiç duymadım.

Sonra geldiğinden beri yaptığı iyi iş ne acaba. Başlarda bende savundum gün geçtikçe iyi olur dedim. Uzaktan çektiği şutlar kendini kanıtlamak için dedim.

Ama söyleyeyim yok alışma süreciydi falan diye kendimizi kandırıyoruz. Avrupaya giden oyuncular nasıl hemen kendini gösteriyorsa aynısını bizimde götmemiz yaşamamız lazım. Ama olur mu hep polyannacılık.

Örnekte vereyim melo geldiği günden beri bi yarım sezon harici hep iyi oynadı. Sneijder geldiğinden beri hep bişeyler yapma peşinde hep isyanda.

Bu, chedjou hep salla gitsin havasındalar.

Kabul edelim güzel kazık yemişiz. Dk sonrası umarım parlarda rusyaya falan kilitleriz.

Cluio yetersiz ise bu hiç yok. Yok bu yıldız adayı ise Cluio o zaman Barçada falan oynamalı.

Tırt oyuncu (futbolcu diyemiyorum çünkü değil) bu hızla nasıl kanat oyuncusu yapmışlar onuda anlamadım.

Inanilmaz boyutta cahilsiniz siz, Drogba'nin kicindan ayrilmayin oda qatar'dan foto yollasin size.

Kiralanmalı, Galatasaray'da oynayacak seviyede değil. Sürekli oynarsa ancak form tutabilir.

Üst seviye futbolun gerektirdigi temel yapisal eksiklikleri var.. Sut/Pas tercihlerinde genelde yanlis olani seciyor.. Sanki takimdan kopuk ve özgüveni zayif bir görüntü ciziyor.. Yerli statüsünde oynayamayacaksa o da kiraliklar listesine eklenebilir..

Ne Riera ne de Amrabat'ın yarısı kadar futbolcu değil

Çok yanlış bir transfer oldu maalesef

Sony Xperia

Çok pasif bir oyuncu maalesef. Yeterince izlenmediğini düşünüyorum.

Mevcut formuyla Amrabat, çok daha iyi.

Geri
Üst Alt