#14 Izet Hajrović

Resmi aciklama gelir yakinda, ozaman isin asli belli olur..

(bu arada konuya asiri sert giren-(ler) raporlandi)

milletin derdi baska senin isin milleti raporlamak

afferim ne diyim sana

+ kaynak, saglam.. bilmeden otmuyoruz

Diger oyuncularda kesin parasini almamistir 2 hafta diyelim, onlar niye haince serefsizce kacmadilar

4milyon euro az parami?

+ rierayi gonderdik ve tazminat verdik bu yaratiki almak iicn

asil senin giib bu hajorvice destek verenler 2 saniye dusun

PS! bu arada bu mesajdaa raporla

Haber dogru ise zaten serbest oluyor ve 4.5 yillik parasini alir FIFA ya basvurursa, yani amatorce bir is yapmis oluruz yine..

FIFA'ya falan başvuracağını sanmıyorum. Şu anlık bir şekilde halledilir ama, yine de bu hareketi üzerine satılmalı. Ha serbest kalıyorsa da kalsın.

zaten mevzu gidip gitmemesi degil alpay.o arkadasin bir insanin sakatlanmasini istemesi yakismadi sadece.yoksa bizde sergiledigi kötü futbol konusunda hem fikiriz...

O konuda sonuna kadar yanlış.

Hajrovic'in yaptığı doğru ise bu bizi benimsemediğini gösterir en fazla, ama sonuçta profesyonel hakkı eğer doğru ise.

Neyse zaten kokusu çıkar yakında.

Ribery'e üzülmüştüm ama Hajro'ya üzülmem. Çünkü gelecekte Ribery gibi olacaksa da burada olmayacağı belliydi. O ışığı vermiyordu ama olur da patlama yaşarsa ileri de yine üzülmem, çünkü ne biz onu ne o bizi sahiplenmiş gibi duruyor.

milletin derdi baska senin isin milleti raporlamak

afferim ne diyim sana

+ kaynak, saglam.. bilmeden otmuyoruz

Diger oyuncularda kesin parasini almamistir 2 hafta diyelim, onlar niye haince serefsizce kacmadilar

4milyon euro az parami?

+ rierayi gonderdik ve tazminat verdik bu yaratiki almak iicn

asil senin giib bu hajorvice destek verenler 2 saniye dusun

PS! bu arada bu mesajdaa raporla

Konuyu fazla uzatmadan, habere gore 90 gun gecmis transfer taksidi, ben seni gorurum senin isyerin/patron 3 ay sana maas vermediginde neler yaptigini, usluca isin de otururmusun yoksa baska is arar ve isyerini mahkemeye mi verirsin? Oyle uzaktan konusmak kolay tabi.

not: bu arada millete (hala resmi olan oyuncumuza) beddua okuyanlar elbetteki raporlanacak..

Konuyu fazla uzatmadan, habere gore 90 gun gecmis transfer taksidi, ben seni gorurum senin isyerin/patron 3 ay sana maas vermediginde neler yaptigini, usluca isin de otururmusun yoksa baska is arar ve isyerini mahkemeye mi verirsin? Oyle uzaktan konusmak kolay tabi.

not: bu arada millete (hala resmi olan oyuncumuza) beddua okuyanlar elbetteki raporlanacak..

en iyisi uzatmamak lazim

insan calistigi yere hainlik yaparsa insan oluyor

biz laf atakrne pislikmi oluyoruz

bu ulkeye ihanaet eden yabanci gebersin derdim ama okadar gitmiyorum

ayagi kirilsin pisligin okadar

Bi tarafta drogba 1m euro SOMA`daki kardeslerimze 1m euro bagista bulunur

bir pislik ise en aci gunde, klubu ona okadar para odemesine ragmen serefsizce kacmasidir!!!

ayagi bi daha kirilsin diyorum okadar

Çok saçma bi kıyaslama vatandaşın kazandığı paralarla futbolcuların kazandığı para bir değil dolayısıyla paraya olan ihtiyaçlarıda bir değil. Bu adamın kenarda köşede hiç yoksa bile 30-40 bin eurosu vardır. En kötü ihtimalle. Burada hajronun amacı serbest kalıp takımdan ayrılmak. Tabiki eğer haber tamamen doğruysa..

Çok saçma bi kıyaslama vatandaşın kazandığı paralarla futbolcuların kazandığı para bir değil dolayısıyla paraya olan ihtiyaçlarıda bir değil. Bu adamın kenarda köşede hiç yoksa bile 30-40 bin eurosu vardır. En kötü ihtimalle. Burada hajronun amacı serbest kalıp takımdan ayrılmak. Tabiki eğer haber tamamen doğruysa..

bende oyle diyorum ya

daha kac ay olduda gitme istiyor, gitmek istiyorsa zaten 2hafta sonra lig biter ve kendisine takim bulunur

bu pislik kim bilir parasi almamasina ragmen sikayet bile etmemistir

hemen menejeriyle sahtekalrlik yapip bedava gitme pesinde

GSda para coik, sorun degil baskan unal aysal

rivayi ipotek altina koydun, artik gs logosunuda satarsin

gelen giden gs para aliyor

enayi klub olduk

bu adam çöp dedik diye 50 tane ceza aldık yav şunu savunanlar hiçmi futbol izlemediniz bu kadar mı cahilsiniz liseliler sizi

harika topçu yeauhh sistem kurbanı yeauhhh ahahahah

Şunu topçu yerine koydunuz aldınız havalandı başımıza bela oldu...

Su capsızı seneye takımda görmek istemiyorum parası verilsin sonra nereye defolup giderse gitsin

Görüştüğü kulüpler varmış aldığımız parayı versinler defolsun gitsin.Futbolculardaki para hırsını hala anlamış değilim.

sinyör bu transfer döneminde de böyle çapsız yabancıları alırsa belimizi doğrultamayız

Konuyu tam bilmiyorum ama hak ettiği parayı alamadığı için yapmışsa iyi yapmış.

Geri
Üst Alt