- 30 Temmuz 2009
- 26.107
- 3.387
- 1.853
Haberler doğru ise satın gitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberler doğru ise satın gitsin.
Resmi aciklama gelir yakinda, ozaman isin asli belli olur..
(bu arada konuya asiri sert giren-(ler) raporlandi)
Hajrovic'in yerine Mancini'nin alacağını ödemeyeydiler iyiydi.
Haber dogru ise zaten serbest oluyor ve 4.5 yillik parasini alir FIFA ya basvurursa, yani amatorce bir is yapmis oluruz yine..
zaten mevzu gidip gitmemesi degil alpay.o arkadasin bir insanin sakatlanmasini istemesi yakismadi sadece.yoksa bizde sergiledigi kötü futbol konusunda hem fikiriz...
milletin derdi baska senin isin milleti raporlamak
afferim ne diyim sana
+ kaynak, saglam.. bilmeden otmuyoruz
Diger oyuncularda kesin parasini almamistir 2 hafta diyelim, onlar niye haince serefsizce kacmadilar
4milyon euro az parami?
+ rierayi gonderdik ve tazminat verdik bu yaratiki almak iicn
asil senin giib bu hajorvice destek verenler 2 saniye dusun
PS! bu arada bu mesajdaa raporla
Konuyu fazla uzatmadan, habere gore 90 gun gecmis transfer taksidi, ben seni gorurum senin isyerin/patron 3 ay sana maas vermediginde neler yaptigini, usluca isin de otururmusun yoksa baska is arar ve isyerini mahkemeye mi verirsin? Oyle uzaktan konusmak kolay tabi.
not: bu arada millete (hala resmi olan oyuncumuza) beddua okuyanlar elbetteki raporlanacak..
insan calistigi yere hainlik yaparsa insan oluyor
biz laf atakrne pislikmi oluyoruz
bu ulkeye ihanaet eden yabanci gebersin derdim ama okadar gitmiyorum
ayagi kirilsin pisligin okadar
Bi tarafta drogba 1m euro SOMA`daki kardeslerimze 1m euro bagista bulunur
bir pislik ise en aci gunde, klubu ona okadar para odemesine ragmen serefsizce kacmasidir!!!
ayagi bi daha kirilsin diyorum okadar
Çok saçma bi kıyaslama vatandaşın kazandığı paralarla futbolcuların kazandığı para bir değil dolayısıyla paraya olan ihtiyaçlarıda bir değil. Bu adamın kenarda köşede hiç yoksa bile 30-40 bin eurosu vardır. En kötü ihtimalle. Burada hajronun amacı serbest kalıp takımdan ayrılmak. Tabiki eğer haber tamamen doğruysa..