Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Denizli gelirse pek forma yüzü göremez zira son Rize maçında kendisini hunharca eleştirmiştir.Esasında sezon basından beri elestirmektedir.Fakat Favre ile hakikaten kendini bulup takımın önemli bir parçası olabilir.Ben kalitesine inanıyorum ve Favre gibi hocaların sisteminde is yapacagini düsünüyorum.
Maç içinde istikrar sorununu çözebilirlerse gerçekten çok yararlı bir takım oyuncusu kazanacağız. İnsiyatif alıyor. Bizim sözde eski teknik direktör şu adamı iyi oynarken kesti.
Adam her aldığı topu leşçuk gibi geri oynamıyor. İleri oynamak için çaba gösteriyor. Yanına Melo tarzı savaşçı bir orta saha ile iyi bir ikili olurlar. Bilo-leşçuk kumda oynasın.
Selcuk tan ogrenmesı gereken cok sey var uzun vadede takıma katkı saglar selcuk un yanında bılal yerıne jose oynamalı fakat devre arası savascı bır orta saha alınıp selcugun yanına monte edılmelı josede bu 2 lının formsuz ve sakatlık durumunda oynar.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.