#14 José Rodriguez Martinez

Denizli gelirse valizini topla dostum.

Yabancı bir hoca geldiği an ilk 11'in değişmez ismi olur.

Hamzanin gittigine en cok sevinenlerden biridir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Denizli gelirse pek forma yüzü göremez zira son Rize maçında kendisini hunharca eleştirmiştir.Esasında sezon basından beri elestirmektedir.Fakat Favre ile hakikaten kendini bulup takımın önemli bir parçası olabilir.Ben kalitesine inanıyorum ve Favre gibi hocaların sisteminde is yapacagini düsünüyorum.

Maç içinde istikrar sorununu çözebilirlerse gerçekten çok yararlı bir takım oyuncusu kazanacağız. İnsiyatif alıyor. Bizim sözde eski teknik direktör şu adamı iyi oynarken kesti.

Bugün ilk yari da biraz fazla pas hatası yapti sanki. Bazi anlarda gercekten cok faydali oluyor,bazen de cok basit işlerde şaşırtıyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamza'nın kendisini oynatmaması jose hakkında yeterli bir referans. bu çocukta potansiyel var.

Adam her aldığı topu leşçuk gibi geri oynamıyor. İleri oynamak için çaba gösteriyor. Yanına Melo tarzı savaşçı bir orta saha ile iyi bir ikili olurlar. Bilo-leşçuk kumda oynasın.

Selcuk tan ogrenmesı gereken cok sey var uzun vadede takıma katkı saglar selcuk un yanında bılal yerıne jose oynamalı fakat devre arası savascı bır orta saha alınıp selcugun yanına monte edılmelı josede bu 2 lının formsuz ve sakatlık durumunda oynar.

Türkiye'nin en kötü orta sahası Mustafa sarpın yarısı barış Özbek'in dörtte biri etmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ortası yok. Ya çok iyi oynuyor, ya da tam batırıyor.

Geri
Üst Alt