#14 José Rodriguez Martinez

istersen kendi kalene bile gol at ADAMSIN SEN !! Umut buluta cit cikaramayan AliSamiyen seyircisi senin sucugunu yesin

Burun reyiz bugün golü var

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hocam kusura bakma sen bu adamı istatistik ve oyun zevkinde lider olduğu 5 maçtan sonra kes , 4-5 maç oynatma hadi yine gel devam et de , ki yeni alışmaya başladığı mevki de.

Koca bir saçmalık
Jem ve Bilalden iyi zaten mevcut kadroda oynayabilir sorun yok burada,Ama çok abartılacak bir adam değil yahu göz var nizam var.

Bari bi loca kirala Jose. Artik seni yedek kulubesine bile almayacaklar.

Şunu oynatın bari pas yapsın biraz çocuk.2 pas yapamıyo takım ileri bile çıkamıyoru beceriksizler topluluğu.

eger ilk 11 denizli cikartmisa ozaman sana devre arasi yol gözüktü jose kardes.

Sakat mı Jose neden oynamadı? Dün basın toplantısına çıkan adam niye oynamaz.

Mustafa Jose'nin üstünü çoktan çizmiş. Artık antrenmanlarda ağzıyla kuş tutmalı ki şans bulsun diyeceğim ama futbolu bilmeyen adamların yanında kendini gram gösteremez.

Jem ve Bilalden iyi zaten mevcut kadroda oynayabilir sorun yok burada,Ama çok abartılacak bir adam değil yahu göz var nizam var.

Yahu adam İspanya genç takımın kaptanlarından . İspanyollar yeni iniesta diye hazırlıyolar belki , adamın üstüne gitmezsen nası gelişsin

Defansin önünde oynatilmasi skandal.

Rakip yari sahada oynamasi gerektigini antalya macinda gösterdi.

Yahu adam İspanya genç takımın kaptanlarından . İspanyollar yeni iniesta diye hazırlıyolar belki , adamın üstüne gitmezsen nası gelişsin
Çoğunlukla yedek oluyor U-21'de diye biliyorum,ya zaten kötü demiyorum ki bu adama,sadece ilk başlarda çok abartılı bir beklenti oluştu,genel performansı benim için normal düzeyde,Şu ortasahada oynasın Jem ve Bilalden kötü olamaz ama orada oynayacak esas bir oyuncuya ihtiyaç var yani gerçek bir ön liberoya.MC için ise şu haliyle Selçuğa alternatif niteliğinde.

Geri
Üst Alt