Arda Rami
Aslan Üye
- 25 Kasım 2008
- 7.480
- 724
- 1.708
Hayır,Selçuğu eleştirdiğim olmuştur çokca performansının düştüğünüde belirttim bir çok kez,sadece Joseyi pek beğenmiyorum.
büyüyünce beğenirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır,Selçuğu eleştirdiğim olmuştur çokca performansının düştüğünüde belirttim bir çok kez,sadece Joseyi pek beğenmiyorum.
Sen büyümüşsün de ne olmuş,16 yaşında olmam futbolu senden daha az bileceğim anlamına gelmez büyük olasılıkla benim kadar takip etmiyorsundur.büyüyünce beğenirsin.
Jem ve Bilalden iyi zaten mevcut kadroda oynayabilir sorun yok burada,Ama çok abartılacak bir adam değil yahu göz var nizam var.Hocam kusura bakma sen bu adamı istatistik ve oyun zevkinde lider olduğu 5 maçtan sonra kes , 4-5 maç oynatma hadi yine gel devam et de , ki yeni alışmaya başladığı mevki de.
Koca bir saçmalık
Jem ve Bilalden iyi zaten mevcut kadroda oynayabilir sorun yok burada,Ama çok abartılacak bir adam değil yahu göz var nizam var.
Çoğunlukla yedek oluyor U-21'de diye biliyorum,ya zaten kötü demiyorum ki bu adama,sadece ilk başlarda çok abartılı bir beklenti oluştu,genel performansı benim için normal düzeyde,Şu ortasahada oynasın Jem ve Bilalden kötü olamaz ama orada oynayacak esas bir oyuncuya ihtiyaç var yani gerçek bir ön liberoya.MC için ise şu haliyle Selçuğa alternatif niteliğinde.Yahu adam İspanya genç takımın kaptanlarından . İspanyollar yeni iniesta diye hazırlıyolar belki , adamın üstüne gitmezsen nası gelişsin