#14 José Rodriguez Martinez

En azından ileri oynamaya gayret ediyor, adam geçiyor. Selçuk malı gibi aldığı her topu geri vermiyor.

Yetenekli mi evet .

Ama son 2 haftadır rezaet oynuyor.

Bunda güven kaybı kendini ispat etme baskısı çok etken...

Yoksa ilk geldiği günlerde takımın en fazla isabetli pas atan adamı % 80 lerin üzerinde hemde dikine pas atan adam şimdi 10 m önüne atamıyor...

Sebebi Hamza hocanın güvenini kaybettirmesi bilal tercihi..

Hayırlı olsun

Aynen bunu atlayan bir sürü insan var. Ayrıca bu adam kaç maç ilk 11'de başladı ki sağlıklı bir yorum yapabilesin. Kumaşı ve oyun görüşü iyi yaşıda genç. Sürekli topu istiyor üçgeni tamamlamak için pası verdikten sonra doğru pozisyon alıyor Selçuk mesela bunu yapmıyor altyapı eksikliğinden olsa gerek. Sorumluluk almaktan kaçmıyor. Sanki Sneijder, Selçuk, Emre, Bilal hiç kritik pas hatası yapmıyor. İnsan içten pazarlıklı olunca en küçük bir hatada saldırıyor.

Yetenekli mi evet .

Ama son 2 haftadır rezaet oynuyor.

Bunda güven kaybı kendini ispat etme baskısı çok etken...

Yoksa ilk geldiği günlerde takımın en fazla isabetli pas atan adamı % 80 lerin üzerinde hemde dikine pas atan adam şimdi 10 m önüne atamıyor...

Sebebi Hamza hocanın güvenini kaybettirmesi bilal tercihi..

Hayırlı olsun

Cocuk geldi ve iyi oynamasina ragmen bir sonraki macta hep kesik yedi. Hamza bas sorumlusudur simdiki halinin.

Hep dikine oynamayi düsünüyordu, zaten bu yüzden begenmedik mi hepimiz ilk oynadigi maclarda? Kese kese, oynatmaya oynatmaya tabiki özgüvenini kaybeder cocuk.

Dediklerine tamamen katiliyorum.

Hem defansa hem ofansa yardim edecek dedigin adam box-to-box adamdir. En son box-to-box olarak takdir edilen adam Dzemaili idi, onun da performansi ortada.

Senin dedigin hem ofans hem defans diyince benim aklima Yaya Toure gibi bir adam geliyor.

Jose'yi savunuyorum cunku Galatasaray'in Yaya Toure gibi bir futbolcu alma ihtimali yok. Onun icin 2 merkez orta saha oyuncumuzdan birisini defansif (Melo gibi) digerini ofansif degerlendirmeliyiz. Bu tandemde ofansif olan Jose olmasi gerektigi icin savunuyorum.

Benim yaptigim futbol proflugu ise sizinkisi de futbol cahilligidir.

Ofansa yardım etmesin istemiyorum madem o kadar zor.Zaten şu leş kadroyla bile 30 gol atmış bu takım.Adam gibi defans yapacak orta saha istiyorum ben şimdi oldu mu.Yayla gibi orta saha yayla.Pas oyunu oynayacak adamın adresi bizim takım değil.Pas oyunu böyle kazmalar yığınıyla oynanmaz.10 tane pas yapmayı bilen adamın olur Joseyi de oynat git başkasını da oynat ama hayallerle de yaşanmıyo malesef.Senin şu takımına ayağa pas yapan adam değil hamal lazım hem de 3-4 tane ağır işçi.Pas oyunu oynayacağız diye hayal kuran varsa hiç uğraşmasın

O zaman oyle soylersin, Jose ile Jem'i Bilal'i ayni kefeye koyup paket yapip yollansin demessin. Ben senin Jose yollansin demeni elestiriyorum.

Yoksa dedigin dogru defansif anlamda orta saha oyuncularina ihtiyacimiz var. Ancak defansa ihtiyacimiz oldugu kadar ofansa da ihtiyacimiz var. Sneijder marke edildiginde top tasiyamiyoruz farkinda degil misin? Takima gerekli takviyeler yapildiginda, arkasi saglam oldugunda Jose bu takimin beyni olabilecek kapasiteye sahip bir oyuncu.

Ofansa yardım etmesin istemiyorum madem o kadar zor.Zaten şu leş kadroyla bile 30 gol atmış bu takım.Adam gibi defans yapacak orta saha istiyorum ben şimdi oldu mu.Yayla gibi orta saha yayla.Pas oyunu oynayacak adamın adresi bizim takım değil.Pas oyunu böyle kazmalar yığınıyla oynanmaz.10 tane pas yapmayı bilen adamın olur Joseyi de oynat git başkasını da oynat ama hayallerle de yaşanmıyo malesef.Senin şu takımına ayağa pas yapan adam değil hamal lazım hem de 3-4 tane ağır işçi.Pas oyunu oynayacağız diye hayal kuran varsa hiç uğraşmasın

Adam bu yaşta sorumluluk alip her topu servis etti verkaça girdi. Zorladı. Seviyorum bu gözü kara huyunu. Selçuk gibi kaçmıyor toptan. Çok deniyor hata riski artıyor. Baskı yerken bile zorlaması iyi. Geriye oynama alışkanlığı edinirse bozulur Jose. Böyle devam

4-1-4-1 sisteminde defansif orta saha degil de Sneijder ile yan yana oynasa cok iyi olur.

Rodriguez'in daha ofansif bi noktada oynaması gerek, yedek kalacağına çöp Yasin'in yerine kanatlarda değerlendirilebilir.

Jose-Selçuk-Emre
Sneijder

gibi bir orta saha kurup bu oyuncuların tamamından azami verim almalıyız.

jose icin hep defans yapamiyor deniliyor, ya birkere de selcukun önünde oynasin selcuk da onun arkasinda, bakalim ozaman selcuk nekadar defans yapabiliyormus. siz hep jose neden iyi defans yapamiyor diyorsunuz ama adam o bölgenin futbolcusu degil ne ön libero ne box to box bildigin forvet arkasinda oyniyacak bir oyuncu, gecenlerde podolskiye yaptigi asisti unutmadim bunlari yapabilecek bir oyuncu ama serbest oynamali.

ilk kez dün beğenmedim... İleriyi düşünmesi güzel ama çok dağınık görünüyor..Denizli'nin üstüne düşmesi lazım

Ön libero için yeterince sert değil. Buna karşın topla oyunda başarılı görüyorum, ve tam bir ispanyol sürekli temiz pas yapıyo bu adam. Çok riskli yerde şişirmiyo, önü boşken şut ta vurmuyo. Sürekli pas. Acaba 4-4-2 sisteminde sağ kanatta başarılı olamaz mı?

Jose-Selçuk-Emre
Sneijder

gibi bir orta saha kurup bu oyuncuların tamamından azami verim almalıyız.

Bu sezonki en iyi maçımız sene başındaki Madrid maçıydı böyle oynadık galiba. Niye denemiyoruz anlamıyorum takımda kanat oyuncusuda yok zaten. Podolski'yi de forvete atarız böylece.

Çok büyük eksiklikleri var ve hiç biri öyle 2-3 ayda kapanacak cinsten de değil. Koordinasyon olunca problem Bruma nin 2 senedir hiç gelişmedigi ve hatta sakatlık sonrası geriye de gittiği düşünülürse bu çocuk düzenli oynayacağı yetiştiriciliği olan bir teknik ekibe sahip takıma gitmeli fikri ağır basıyor.

Utandirmadi beni. Ilk sayfalarda oynamadan bu tip oyuncularin türk taraftarin gözünde ve türk futbolunda deger görmez diye yazmistim.

Yine hakli cikardi beni türk futbolu. Kitap gibi okuyoruz artik. O kadar fakir futbolumuz var.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

İyi topçu lakin göbekte değil sol veya sağ açıkta denenmeli. Sol kanatta Arda Turan tarzı oynayarak etkili işler yapabilir. Hazır Yasin de bu sezon formsuzken mutlaka sol çizgiye kaydırılmalı.

Net 3 lu orta saha oyuncusu.
Bu kadro hep savundugum 4-3-2-1 oynamali.
En azindan devreye kadar, gol atma degil yeme sorunumuz var daha defansif ayaklarina hakim sistem

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt