Ahmet Yamanoğlu
Cezalı
- 25 Ağustos 2015
- 1.059
- 0
- 496
En azından ileri oynamaya gayret ediyor, adam geçiyor. Selçuk malı gibi aldığı her topu geri vermiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetenekli mi evet .
Ama son 2 haftadır rezaet oynuyor.
Bunda güven kaybı kendini ispat etme baskısı çok etken...
Yoksa ilk geldiği günlerde takımın en fazla isabetli pas atan adamı % 80 lerin üzerinde hemde dikine pas atan adam şimdi 10 m önüne atamıyor...
Sebebi Hamza hocanın güvenini kaybettirmesi bilal tercihi..
Hayırlı olsun
Yetenekli mi evet .
Ama son 2 haftadır rezaet oynuyor.
Bunda güven kaybı kendini ispat etme baskısı çok etken...
Yoksa ilk geldiği günlerde takımın en fazla isabetli pas atan adamı % 80 lerin üzerinde hemde dikine pas atan adam şimdi 10 m önüne atamıyor...
Sebebi Hamza hocanın güvenini kaybettirmesi bilal tercihi..
Hayırlı olsun
Hem defansa hem ofansa yardim edecek dedigin adam box-to-box adamdir. En son box-to-box olarak takdir edilen adam Dzemaili idi, onun da performansi ortada.
Senin dedigin hem ofans hem defans diyince benim aklima Yaya Toure gibi bir adam geliyor.
Jose'yi savunuyorum cunku Galatasaray'in Yaya Toure gibi bir futbolcu alma ihtimali yok. Onun icin 2 merkez orta saha oyuncumuzdan birisini defansif (Melo gibi) digerini ofansif degerlendirmeliyiz. Bu tandemde ofansif olan Jose olmasi gerektigi icin savunuyorum.
Benim yaptigim futbol proflugu ise sizinkisi de futbol cahilligidir.
Ofansa yardım etmesin istemiyorum madem o kadar zor.Zaten şu leş kadroyla bile 30 gol atmış bu takım.Adam gibi defans yapacak orta saha istiyorum ben şimdi oldu mu.Yayla gibi orta saha yayla.Pas oyunu oynayacak adamın adresi bizim takım değil.Pas oyunu böyle kazmalar yığınıyla oynanmaz.10 tane pas yapmayı bilen adamın olur Joseyi de oynat git başkasını da oynat ama hayallerle de yaşanmıyo malesef.Senin şu takımına ayağa pas yapan adam değil hamal lazım hem de 3-4 tane ağır işçi.Pas oyunu oynayacağız diye hayal kuran varsa hiç uğraşmasın
Jose-Selçuk-Emre
Sneijder
gibi bir orta saha kurup bu oyuncuların tamamından azami verim almalıyız.
Jose-Selçuk-Emre
Sneijder
gibi bir orta saha kurup bu oyuncuların tamamından azami verim almalıyız.