- 30 Ağustos 2009
- 30.113
- 19.967
- 2.393
Bazen çok malca hatalar yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi oynadi genelde, ikinci yarida 2-3 adamdan çok kolay geçti bir kaç kez, ama defansif anlamda kendisini gelistirse iyi olacak.
Futbol zekan belli oluyor. Yabanci-yerli hayranlikla alakasi yok - oyuncuyu sürekli takip etmekle alakasi var. Assist veya gol atmayan birisi = kötü düsünen cahil toplumu tarafindan bakilirsa José kötü tabi.İyi mi oynadıhakikaten bu forumda aşırı derecede ama gerçekten aşırı derecede yabancı hayranlığı var.Bilmiyorum yabancı ülkede yaşayan arkadaşlardan mı kaynaklı artık.Şu adamın türk pasaportu olsun sabri,umut muamelesi görmezse ben bir daha girmem foruma
Futbol zekan belli oluyor. Yabanci-yerli hayranlikla alakasi yok - oyuncuyu sürekli takip etmekle alakasi var. Assist veya gol atmayan birisi = kötü düsünen cahil toplumu tarafindan bakilirsa José kötü tabi.
İyi mi oynadıhakikaten bu forumda aşırı derecede ama gerçekten aşırı derecede yabancı hayranlığı var.Bilmiyorum yabancı ülkede yaşayan arkadaşlardan mı kaynaklı artık.Şu adamın türk pasaportu olsun sabri,umut muamelesi görmezse ben bir daha girmem foruma
Yorumumu alıntı yapan sendın birader. Iyi geceler.Tamam hadi iyi geceler.Muhattap olma benimle anladın mı kardeşim.Git göz doktoruna görün sen sana tavsiyem.Senin gibi bitane daha var burda.Seni çok güzel kalaylardım da hadi belanı benden bulma.Bir de senin için ceza yemeyeyim
Iyiye iyi kötüye kötü diyoruz. Yabanci hayranligi ile alakasi yok.
Bizim Türkiye'de yerlileri kollama huyu var. Semih, Sabri, Burak yabanci olsalardi nolurdu sence? Her msc banko mu oynayacaklardi? Selcugun 13-14 sezonunda oynadigi futbolu bir yabanci 3 mac arka arkaya oynasin tekmeyle yollanir. Biz iste bu evlatciliga karsiyiz. Hakeden oynasin.
Yorumumu alıntı yapan sendın birader. Iyi geceler.