#14 José Rodriguez Martinez

Akhisar kupa macinda takim oyununu tek basina katletti. Top ezme, hatali pas, yavaslik her sey vardi. Aslında genclesen takim süper ligde 3. Sirada olan takima karşı baskili atak oynuyordu.

20 yaslarin başında ama hizi ve cevikligi 30 yasinda gibi.

Iyi oynadi genelde, ikinci yarida 2-3 adamdan çok kolay geçti bir kaç kez, ama defansif anlamda kendisini gelistirse iyi olacak.

Şu an için son derece yetersiz ki ben çok umutluydum iyi felan oynamadı hiçbiri Jose de dahil ikinci yarıda Akhisar biraz bastı gördük

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi oynadi genelde, ikinci yarida 2-3 adamdan çok kolay geçti bir kaç kez, ama defansif anlamda kendisini gelistirse iyi olacak.

İyi mi oynadı :D hakikaten bu forumda aşırı derecede ama gerçekten aşırı derecede yabancı hayranlığı var.Bilmiyorum yabancı ülkede yaşayan arkadaşlardan mı kaynaklı artık.Şu adamın türk pasaportu olsun sabri,umut muamelesi görmezse ben bir daha girmem foruma

Çok pas hatası yapıyor güçlü değil orta ikilide iş yapmaz yapamıyorda zaten kanatta önceden oynadıysa denenebilir

İyi mi oynadı :D hakikaten bu forumda aşırı derecede ama gerçekten aşırı derecede yabancı hayranlığı var.Bilmiyorum yabancı ülkede yaşayan arkadaşlardan mı kaynaklı artık.Şu adamın türk pasaportu olsun sabri,umut muamelesi görmezse ben bir daha girmem foruma
Futbol zekan belli oluyor. Yabanci-yerli hayranlikla alakasi yok - oyuncuyu sürekli takip etmekle alakasi var. Assist veya gol atmayan birisi = kötü düsünen cahil toplumu tarafindan bakilirsa José kötü tabi.

Futbol zekan belli oluyor. Yabanci-yerli hayranlikla alakasi yok - oyuncuyu sürekli takip etmekle alakasi var. Assist veya gol atmayan birisi = kötü düsünen cahil toplumu tarafindan bakilirsa José kötü tabi.

Tamam hadi iyi geceler.Muhattap olma benimle anladın mı kardeşim.Git göz doktoruna görün sen sana tavsiyem.Senin gibi bitane daha var burda.Seni çok güzel kalaylardım da hadi belanı benden bulma.Bir de senin için ceza yemeyeyim

Son düzenleme:

Iyiye iyi kötüye kötü diyoruz. Yabanci hayranligi ile alakasi yok.

Bizim Türkiye'de yerlileri kollama huyu var. Semih, Sabri, Burak yabanci olsalardi nolurdu sence? Her msc banko mu oynayacaklardi? Selcugun 13-14 sezonunda oynadigi futbolu bir yabanci 3 mac arka arkaya oynasin tekmeyle yollanir. Biz iste bu evlatciliga karsiyiz. Hakeden oynasin.

Iyiye iyi kötüye kötü diyoruz. Yabanci hayranligi ile alakasi yok.

Bizim Türkiye'de yerlileri kollama huyu var. Semih, Sabri, Burak yabanci olsalardi nolurdu sence? Her msc banko mu oynayacaklardi? Selcugun 13-14 sezonunda oynadigi futbolu bir yabanci 3 mac arka arkaya oynasin tekmeyle yollanir. Biz iste bu evlatciliga karsiyiz. Hakeden oynasin.

Sana bişey demiyorum da adam şu maçta Jose iyiydi diyo.Böyle adama ne dersin.Bi de laga luga yapıyo üstüne.Kötüye iyi dersen o yerli sevicilerden bir farkın kalmaz.Bu lafım sana değil genel anlamda konuşuyorum ben

Son düzenleme:
On libero degil ne bu ne selcuk ne de bilal ucu de forvete yakin oynamali yani sneijderin alternatifi. Snoyu sola cekersen forvet arkasi oynatirsin falan Arkaya cok saglam iki oyuncu alinmali.

Dikine cok fena paslar atiyor ve pasli oyunda var savuanma yonu zayif, olabilir daha gelisme evresinde bir oyuncu. Mehmet topal isigi var bizdeki haline benziyor biraz cilalayip ispanyaya bir sekilde 4-5 milyon euroya iteleriz.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk yarı cok iyiydi,yuruyerek çalım atıyo.uzerine duşmeli.

Bildiğin İspanyol bu herif

Xavi az gol atıyordu iniesta az gol atıyordu. Bu atmak istemiyor hiç.

Anlaniyom ben ben bunlari

Geri
Üst Alt