#14 José Rodriguez Martinez

Umut dan baska resim cektirecek adam bulamadin mi Jose :D

Hic bi zaman olamayacak en fazla valladolidde oynar

~tap

İyiydi bence

Hazır bir yerli futbolcu izlemektense yabancıyı tercih ederim

igrenc herif.urfaya versek tekmükleyerek geri gönderirler.allam ne bok yicez bunlarla ya.

nasıl ispanyol anlamış değilim hatasız pas yapamıyor daha düşük seviye bir takıma kiralayalım yaza

Su adama sans verilmedi diye aglanmasin bidaha lutfen
Bu yorumlardan futbol oynamadigini düsünüyorum.

Öncelikle Jose fanboy'u fln degilim. Alindigi ilk gün bu tip oyuncu profili Türkiye'de deger görmez, oyun anlayisini taraftarlar anlayamaz demistim. Türkiye'de oyuncular ya gol atacak, ya ser oynayacak. Baska sekilde göze batamazsin.

Neyse konuya gelelim: Jose istedigimiz seviyede olmayabilir. Ama geldiginde cok daha iyidi. Aylar sonrasi oynadiktan sonra bu tip yorumlar cok acimasiz oluyor. Mac eksikligi ve mac temposu ciddiye alinacak bir konudur.
Uzun süre sakatliktan cikan oyuncular döndüklerinde cok zorlaniyor.

Sneijder'i hatirlayalim: Word Class bir oyuncu. Ama 4 ay oynamadiktan sonra 100% ile oynayamiyordu. Birde Sneijder'den bahsediyoruz.

Yani Jose'den aylar sonrasi ilk macinda daha iyi performans beklemek sacmaliktir.

Topçu bozması dergal gönderilmelidir

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu yeteneksiz herifin savunulacak hiç bi yanı kalmamıştır, yeteneksizliğini defalarca kez açıkça ortaya koydu. hala savunan varsa inadından savunuyor, ilk bi kaç maç ben de şans verilmesinden yanaydım çünkü temiz bi ayağı var gibi duruyordu ama devamında diğer özelliklerinin çok yetersiz ve kalitesiz bi topçu olduğu net şekilde görüldü.

1 gram yetenek varsa onu da düşük zekası ile gölgeliyor.

Donk ile birlikte utanç duyulası bir transfer bizim adımıza.

Yerli de çok var ama yabancı diye lütfen savunmayalım.

10 sene sonra yine maca cikti, herkes elestirmis

Olumlu bir şey söyleyemeyiz, bu bi gerçek. "Gönderilsin, asılsın, kesilsin." deyip günah keçisi de edemeyiz.

José defansif anlamda ortalama Süper Lig orta saha oyuncusundan bile daha kötü olabilir

Bu çocuk cm veyahut dm değil

Bazı özellikleri var dikine oynaması mesela ama ondan hariç G.Saray için yetersiz oyuncu.

Gelecekte değişebilir

2. golde yaptığı komedi. Bir de Real Madrid altyapısından çıkma. Karşısındaki futbolcuyu halı sahadaki adam öyle karşılamaz. Bir de maçtaki pozisyonlara bakın, Bilal rakibi daha geride karşılamış her pozisyonda. Jose'nin daha defansif oynaması gerekirken.

Ufacık bir pırıltı olsa, Real üç kuruşa (futbol piyasası için üç kuruş) bize itelemezdi bunu.

Geri
Üst Alt