#14 José Rodriguez Martinez

Boşuna ümitleniyoruz bence Carole'de, Rodriguez'de yetenekli futbolcu top ayaklarına yakışıyor ama Telles ve Bruma'nin da ilk geldiği zamanları hatırlayın ikiside çok iyi başlamıştı ama gelişecekleri yerde iyice gerilediler sorun futbolcularda değil sorun Türk futbolunda futbolcu yetiştirme tarzı yok benim korkum bu.

Bu yazdığım burda dursun bir kaç maç sonra Rodriguez için zaten iyi olsaydı Real Madrid bedava göndermezdi ispanyol takımları havada kapardi çöp diye yorumlar görürseniz şaşırmayın.

Carole icinde ikinci lig topçusu buda çöp diyenler olur.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayat senin için çok basit olmalı.

Simdi ben bu transferden ne anladim? Iste gec transfer yapmanin olumsuz yönleri bu iste. Sezon basliyor, daha 1 mac tamamlamamis cocuk ama belki de üstün yetenekli banko oyuncumuz olabilecek bir isim. Ama gel gör ki, ne oldugunu bilmedigimiz icin en az 10. haftaya kadar sürekli forma göremez, cünkü alternatif olarak düsünülüyor.

Demek istedigim yani, daha oyuncularimizi tanimadan sezona basliyoruz. Tebrikler Hamza.

Simdi ben bu transferden ne anladim? Iste gec transfer yapmanin olumsuz yönleri bu iste. Sezon basliyor, daha 1 mac tamamlamamis cocuk ama belki de üstün yetenekli banko oyuncumuz olabilecek bir isim. Ama gel gör ki, ne oldugunu bilmedigimiz icin en az 10. haftaya kadar sürekli forma göremez, cünkü alternatif olarak düsünülüyor.

Demek istedigim yani, daha oyuncularimizi tanimadan sezona basliyoruz. Tebrikler Hamza.

ne diyon
hic bi bok anlamadim

Tam oyuna girecekken, Hamza dur lan napıyorum ben, bu da oyuna girerse canım evladım Umut nasıl oynayacak diye vazgeçti. Vazgeçtikten sonra kesin Umut girer birazdan dedim ve nitekim yanılmadım da.
Kısacası baylar, yedekte Umut olduktan sonra ne Sinan'ın ne de Jose'nin falan oynayacağını beklemeyin fazla.

Tam oyuna girecekken, Hamza dur lan napıyorum ben, bu da oyuna girerse canım evladım Umut nasıl oynayacak diye vazgeçti. Vazgeçtikten sonra kesin Umut girer birazdan dedim ve nitekim yanılmadım da.
Kısacası baylar, yedekte Umut olduktan sonra ne Sinan'ın ne de Jose'nin falan oynayacağını beklemeyin fazla.
+ Olcan da var.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İnter Macında İzledım.. Cok sogukkanlı ve potansiyelli.. onun adına üzüldüm.. çünkü harcanacak burda.. yazık olacak böyle bir yeteneğe

Bunu da Türkiye Kupası transferi haline getirirler.

Oynatmicak cünkü iyi.
Bkz: sinan gümüs

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sevgili Günlük: Beni potansiyelimden dolayı Türkiye'nin ŞL de oynayan tek takımı olan GS'a önerdiler. Gittim görüştüm, çok büyük klüp.Ancak bişeyi anlamadım böyle büyük bir takımı nasıl olmuşta futbol görüşü Anadolu dedikleri bir coğrafyada mücadele eden bir takımı idare edebilecek kapasitede bir teknik adama emanet etmişler. Herkes ona Hamza Hoca diyor burda ,oda herkese çocuğum diyormuş ama ben bunu kabullenmedim. Geçen Sivas maçında beni soyundurdu oyuna alacaktı, ısındım kenara geldim gol oldu, bunun üzerine beni oyuna almaktan vazgeçti, 10 dk sonra tekrar kenara çağırdı, sonra yine aynı şekilde kararından vazgeçti. Sence bu normal mi günlük?

Sinangümüş, jose. Carole bunlar oynayamaz dedik size bunlar olcan ve umutun formayı garantilemek için kadroda bulunsun diye yapılan transferler. Yazık artık taraftar kör değil

sivas ilk yarı dağıtmıs seni, ortasahan yol gecen hanı olmus, ne diye bilal'e 90 dakika tamamlatıyorsun ??

rodrigez bilal'in yerine 2.yarıda oyuna dahil olmalıydı. hani tek şansımız bu adam, iyi cıkarsa merkez kurtulur (süper lig şartlarında) aksi halde melo'da gelse degisen birsey olmaz, cünkü melo'da bitik bir topcu.

Ortasaha çökmüş adam lazım forvet alınıyor hala oyuna :)

Bu adamı 2 kez kenara getirip oyuna almamak kendisiyle alay etmektir, dalga geçmektir.

adam dün forma cikar tekrar giymekten terlemistir, ulan adami madem oyuna almiyacaksin ne maymuna ceviriyorsun?

Geri
Üst Alt