Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.733
- 8
- 343
1.30'daki hamlesi cok iiydi, insallah ii cıkar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boşuna ümitleniyoruz bence Carole'de, Rodriguez'de yetenekli futbolcu top ayaklarına yakışıyor ama Telles ve Bruma'nin da ilk geldiği zamanları hatırlayın ikiside çok iyi başlamıştı ama gelişecekleri yerde iyice gerilediler sorun futbolcularda değil sorun Türk futbolunda futbolcu yetiştirme tarzı yok benim korkum bu.
Bu yazdığım burda dursun bir kaç maç sonra Rodriguez için zaten iyi olsaydı Real Madrid bedava göndermezdi ispanyol takımları havada kapardi çöp diye yorumlar görürseniz şaşırmayın.
Carole icinde ikinci lig topçusu buda çöp diyenler olur.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl? ?Hayat senin için çok basit olmalı.
Simdi ben bu transferden ne anladim? Iste gec transfer yapmanin olumsuz yönleri bu iste. Sezon basliyor, daha 1 mac tamamlamamis cocuk ama belki de üstün yetenekli banko oyuncumuz olabilecek bir isim. Ama gel gör ki, ne oldugunu bilmedigimiz icin en az 10. haftaya kadar sürekli forma göremez, cünkü alternatif olarak düsünülüyor.
Demek istedigim yani, daha oyuncularimizi tanimadan sezona basliyoruz. Tebrikler Hamza.
+ Olcan da var.Tam oyuna girecekken, Hamza dur lan napıyorum ben, bu da oyuna girerse canım evladım Umut nasıl oynayacak diye vazgeçti. Vazgeçtikten sonra kesin Umut girer birazdan dedim ve nitekim yanılmadım da.
Kısacası baylar, yedekte Umut olduktan sonra ne Sinan'ın ne de Jose'nin falan oynayacağını beklemeyin fazla.