#14 José Rodriguez Martinez

Uzun Zamandır Böyle Genç , soğukkanlı , dikine oynayan , Kalitelı bir futbolcu İzlememiştim.. bu cocukta ınanılmaz potansıyel var.. Hamzaoglu bırazcık Adaletlıyse , Osmanlıspor macında Banko 11 oynar...

Hamzanın yerli evlat sevdası bu cocugu bitirecek dıye korkuyorum

hic oynama sansi yok, selcuk bilal varkene hoca bunun imkani yok oynatmaz, zaten bilali melo kesecek kaldi selcuk oda hamzanin öz evlatlarindan oldugu icin malesef jose kupa maclarinda oyniyacak

arkadaş nasıl böyle önyargılı konuşabiliyorsunuz ya ? adamı transfer ettiren hoca... Eğer Hamza hoca lionel Carole veya Rodriguez'i transfer etmeseydi nereden bilecektiniz bu adamları... Şimdiden çok iyi veya çok kötü oyuncudur demiyorum bakın. Daha oynadıkları maç sayısı 1 2... bu kadar kolay oyuncu silip yüceltmeyin bu bir.. Hamza oğlu kesin oynatmaz gibi safsatalara da girişmeyin bu iki... Sabırlı olun çok mu zor...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kesinlikle Melo ile oynamalı.Hamza nın oğlu Bilo yu 18 e bile almam,yedekleri Selçuk olur

Jose'yi herkes gibi çok beğendim, kesinlikle kalitesi var ona şüphe yok. Lâkin takımımızda o kadar düz, vasıfsız, yeteneksiz orta sahalar görmeye alışmışız ki dünya futboluna baktığımızda standart verimli orta saha oyuncusu özelliklerine sahip denilebilecek Jose, gözümüze aşırı iyi geliyor. Özellikle Selçuk onun yanında 1. lig topçusu gibi kalıyor. Umarım vazgeçilmez olur Jose.

Adam tam merkez orta saha ağa öyle geriye filan oynamıyor dün selçuk bile utandı da oda ileriye oynamaya başladı resmen bu adam daha iyi olucaktır hiç şüphem yok

Dinamo gibi çalisan, top kapan, dikine oynayan, mücadele veren, kafasini kulanan bir orta saha.

MELO - JOSE

çok iyi olur.

Hafta sonu ilk 11'de gözüyle bakıyorum artık. Melo oynasa dahi, Melo - Rodriguez orta sahasıyla çıkmalıyız. Orta sahada böyle soğukkanlı ve basit oynayan, oyuna dinamizm katabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var. Hamza hocanın can simidi olabilecek bir oyuncuyken Bilal'in arkasında kalırsa yine, hoca "evlatlar" ile birlikte boğulur bu suda.

Doğru pası vermek için topu 3-5 gere tepiklememek gerektiğini herkese gösterdi. Oyunumuzun en büyük sorunu yavaş ve temposuz olması. Jose oyuna dinamizm katıyor sürekli pas alışverişinde bulununca Sneijder ve Poldi daha çok oyunun içine giriyor dünkü gibi.

Tam 3'lü orta saha oyuncusu aslında.

CL ve deplesman maçlarında 3'lü ortasaha kurgusuyla oynarız çoğu zaman, 20 maç civarı oynar banko.

Adam geldiğinde mırın kırın edenler evlat edebiyatı yapıyor. 2 dk. delikanlı olun, kıçınız başınız oynamasın. Adamı alan hoca zaten Aysal'dan kalmadı.

Çok iyi bir oyuncu. İlk geldiğinde videolardan izlediğimde, Melo yerinede biraz sistem değiştirerek oynar demiştim. Üstüne düşünülürse öylede oynar. Yüksek toplarda etkili stoper dahada şart olur sadece. Selçuk yerinede oynar. Ortada 3 lü oynarsak sağ iç, sol iç harika oynar. Tarık'a 4.500.000 milyon euro ver. Bunu bedavaya al. Tarık'a 1.200.000 euro verilsin. Buna 750.000 euro. Şaka gibi. Bu transferi yapan hocaya ve tarama ekibine sonsuz teşekkürler.

Bu çocuk oynamalı , dinamizm ve dikine oynama konusunda iyi , tam eksiğimiz olan şeyler bu çocukta.

Melo - Jose orta ikilisi harika işler yapabilir , Melo kendine iyi baktıysa.

şimdilerde bu methiyeler düzdüğünüz bu çocuk hakaret ettiğiniz Hocamız HAMZA HAMZAOĞLUNUN aldırdığı bir oyuncu..

Bu çocuk evlatlardan sıra gelip de şans bulamaz.

Selçuk.. hamit.. bilal.. jem

Bu haftaki maç Hamza hoca için sınav. Performansı ve performansının takımı oyun olarak nasıl ileri götürdüğünü herkes gibi görmüştür herhalde; eğer bu bağlamda Rodriguez ile başlarsa olumlu yönde bir hamle yapmaya başlıyor demektir. Yok eğer sapır sapır döküldüğü belli olan Birlo gibi oyuncuların arkasında hala yedek bekletirse teknik direktörlükten çok ahbap çavuşluk yapan biri olduğunu ispatlar ve taraftar ona karşı iyice negatif hale gelir.

şimdilerde bu methiyeler düzdüğünüz bu çocuk hakaret ettiğiniz Hocamız HAMZA HAMZAOĞLUNUN aldırdığı bir oyuncu..
Gorecegiz hocamiz Hamza Hamzaoglu bu cocugu kac kac oynaticak?
Ayrica Hamzanin bu cocugun daha once adini bile duymadigindan eminim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo Rodriguez oynamalı selçuk ve birlo yedek kalmalı özellikle birlonun bir daha ilk 11 in yanından geçmemesi lazım,Rodriguez oldukça iyi bir kumaşının olduğunu gösterdi ileriye yönelik çok iyi olacak gibi bizim için.

Normalde olması gereken sıralama
1-Melo
2-Jose
3-Selçuk
4-Hamit
5-Bilal
6-JPK

Hamzaoğlu'nun kafasındaki sıralama
1-Selçuk
2-Bilal
3-JPK
4-Hamit