#14 José Rodriguez Martinez

Biraz güçlenmesi ve tecrübe edinmesi gerekiyor. Pas alışverişleri ve soğukkanlılığı müthiş ama şutlarını vs. göremedik.

Yıllardır ilk defa beleş malın tadını çıkarttık ilk defa tuttu lan bedava adam..
Vay anasını Real Madrid kalitesi altyapısı böyle birşey arkadaş herif 20 yaşında sanırsın 35 gibi kaşar gibi top oynuyor..

Pahalı yaşlı transferlerden çok ben böyle rodrigues,carol oyuncuların alınmasından yanayım.Hernekadar yönetimi eleştirsekte poldi,carol, ve rodrigues transferlerini yaptıkları için üstüne üstelik maliyetin altında alındığı için tebrik etmek lazım..

selcuk denilen adam derhal kulubeye cekilmeli

Yorumlar nasıl da 180'e bağlamış. Transferi açıklandığında bilmiş bilmiş tavırlarla adama küfredenler bu kez olumlu yorumlarla onlayn olduğuna göre GSC yine istikrarını bozmamış :asd:

Yorumlar nasıl da 180'e bağlamış. Transferi açıklandığında bilmiş bilmiş tavırlarla adama küfredenler bu kez olumlu yorumlarla onlayn olduğuna göre GSC yine istikrarını bozmamış :asd:

Geliş şeklinden dolayı.Melo'nun menajeri Melo'yu İnter'e bedava verin,size Rodriguez'i bedavaya getireyim dedikten sonra gelince biz de menajer kazığı sandık ama iyi çıktı.

Geliş şeklinden dolayı.Melo'nun menajeri Melo'yu İnter'e bedava verin,size Rodriguez'i bedavaya getireyim dedikten sonra gelince biz de menajer kazığı sandık ama iyi çıktı.

Değil bro, ben 5 senedir buradaysam bilgi sahibi olunmayan her transfere önce bir küfredilir sonra reyiz muamelesi çekilir. İlk aklıma gelen Carole için de aynısı yapıldı, menajer olayı yoktu. Bir çok kişiyi ekleyebilirim. Melo da öyle mesela. Hele hele Ujfalusi için yazılanları çıkarsam bazılarını futbol konusunda artık ipleyen çıkmaz. Bak bu da benim yorumum. Bu mesajımı beğenenlere de respect:red:

Son düzenleme:
Gönül isterki Melo-Jose görelim. Ama bu adaleti sağlayamayacak ve futboldan anlamayan bi adam var başımızda

Merkez orta sahada oyun kurmak daha önemli. Selçuk gibi 10 topun 8ini geriye oynarsan sağlam oyunda kuramazsın,temponda düşer.

Selçugun sakatlanmasi lazim. Ya da Bilal aklina düşmesi lazim oynamamasi için. Rodrigez oynar sag içte. Osmanli maçinda görecez bakalim.

Bugünkü fiyaskonun olumlu tek tarafıydın Jose. Şu takımın orta sahası için tek umut ışığısın. Ama iyi oynadığın için tabii ki de haftaya kulübedesin. Geçmiş olsun.

La adam komedi ya, Melo yu aldi bunun yerine, formsuz mac oynamamis Melo yu, cocukda kotu oynasa neyse derdim en iyisi buydu :D

Bu adamı çıkarıp tatilci bidonu almak; ancak bir teknik direktör fecaati olarak nitelenebilir.

Geri
Üst Alt