#14 José Rodriguez Martinez

dikkat ettiysen selçuk 2 sezon sonra ilk defa bu kadar kastı oda formanın elden gideceğinin farkında meloyu zaten kesemez josede genç dinamik ilerleyen süreçte formayı kapar bunu biliyor
Selçuk'ta geçen sezonun 2. yarısından beri bi kıpırdanma var, Jose gelince bu kıpırdanma daha da artmış olabilir çünkü cidden baya istekli oynuyor. Bugün gol aradı durdu. Ya formayı kaptırma korkusu var ciddi ciddi, ya da Galatasaraylı olduğundan takımı için bugün puan kazanmayı çok istedi (ki ben böyle düşündüm maç esnasında). Ben Selçuk'u 11/12 sezonundan beri çok nadir ceza sahasına girerken gördüm. Belki bu maçta son 3 sezon girmediği kadar ceza sahasına girmiş bile olabilir. Normal değil cidden ama en azından bizim için hayırlı rekabet ortamı oluşması ve kendisinin de bunun farkında olması.

Tdde cesaret olsa;
3 ay tatil yapan yerine bu çocuğu oynatır. Selçuk'la Jose orta sahada oynar,Melo'da avucunu yalar,yalamalı.

Son düzenleme:
Maçın adımıza en iyilerindendi. Ama İspanya alt yaş milli takımında kaptanlığa kadar gelmesine rağmen, müthiş teknik ve zekasına rağmen yeteri kadar oyuna hükmedemediği için kesik yedi. Devamlı oynayarak bu cesaretini toplaması lazım. Selçuk'un yardımcı olması lazım. Çok yönlü iyi bir joker oyuncu kazanabiliriz.

Son düzenleme:
Tam tahmin ettiğim gibi, işler kötü gittiğinde ilk kurban edilen oldu, ilk oyundan o alındı. Diğer genç transferlerde de aynısı olacak.

Bulunmaz deha Hamza çıkarttık sonra takım top tutamadı... Jose oyundayken bir ara topla oynama yüzdemiz %77 idi. Bir ara burada bazıları topsuz alandaki oyununu sevmedim yazıyordu... Bugün en çok top çalanlardandı. Henüz 20 yaşında , çok iyi kumaşı var ama Futbol cahili Hamza'nın elindeyken ne olur bilinmez. Tek umudum Hamza kovulduğu zaman gelen TD'ün pas oyununu tercih etmesi. Tam Jose'lik sistem... Adam İspanyol sonuçta , doğasında var

geçen senenin en iyilerinden yasin 11e giremedi senin işin cok zor kardeş

Oyundan çıktı orta saha tamamiyle Osmanlı'ya geçti. Melo nun koşacak hali yokm ne kadar gereksiz bir degisiklik ?

hazırlık macı oldugundan rodrigez'i gördük birazda melo'yu görelim demis melo.

Melo'yla beraber oynarsa eğer daha çok sorumluluk alıp, daha cesaretli oynayabilir. Selçuk'u 3'e katlar o performansıyla da.

Kumasi kotu degilde oyle ekstra bi yonu fazla yok.

Topu alma konusunda pozisyon sikintisi cekiyor.Topu iyi yerlesimle aldigi soylenemez.Ayrica ikili merkez orta saha olarak cok yatkin bi oyunu yok.3 lu merkez orta sahada daha iyi olabilir.Bir de daha fazla risk almasi lazim benim gorusum vasat bir futbolcu oldugu yonunde

Kesinlikle katılıyorum.

baska normal hoca zaten böyle oynatir takim ciddi daha hizli ve dinamik olur, ama koysun yine en iiyleri oynayamadiklari yerlerde, ve takimi futbol özürlü burak selcuk ve umut la,takim pas bile yapamaz hale geliyor.

yasin--poldi----sinan
---wes-----jose---
-------melo-------

.......Poldi.......X.......
.............Wes..........
...Selçuk........Jose....
...........Melo............

ben başka maçmı izledim, adam gayet iyidi savunma yönü de iyidi selçuk daha çok ileri çıktı bu oynarken sonra melo girince selçuk da sürekli stoperlerin yanına gelmeye başladı. dinamik ve ikili mücadelelerde de iyi daha ne olsun. birlo dan kat be kat daha iyi oyuncu

Geri
Üst Alt