#14 José Rodriguez Martinez

ben başka maçmı izledim, adam gayet iyidi savunma yönü de iyidi selçuk daha çok ileri çıktı bu oynarken sonra melo girince selçuk da sürekli stoperlerin yanına gelmeye başladı. dinamik ve ikili mücadelelerde de iyi daha ne olsun. birlo dan kat be kat daha iyi oyuncu
Bunu görüp de dile getiren bir ben değilmişim neyse ki.. sevindirici..
Jose-Selcuk uyumu vasatın üzerinde,belli..
Selçuk'un performansını arttırıyor Jose.
Bir de canavar gibi ön libero alınacaktı (medel tipi) , o zaman selçuk inan xelcuk inan olurdu tekrardan..

geçen senenin en iyilerinden yasin 11e giremedi senin işin cok zor kardeş
Yasin bu dandik takımda banko oynar da işte Hamza dün Umut sevdası yüzünden Yasini feda etti.

Umut yüzünden 3 oyuncunun pozisyonu değişti. Gerçekten merak ediyorum bu Hamza kafasında ne düşünüyor, hatta hiç düşünüyor mu onu bile sorguluyorum.

Umut yahu bildiğimiz tanıdığımız kazma Umut işte. Aynı pisliği geçen sezon da yaptı. Geçen sezon ritmini bulmuş takımı bozdu Fener maçından önce, yok neymiş Umut iyi pres yapıyormuş( bu argüman zaten külliyen yalan!!) bir de Umutun sürpriz bindirmeleri hoşuna gidiyordur.

Hayırdır hangi sürpriz bindirmeler? Bu bindirmeler herhalde o kadar sürpriz ki bir tek Hamza görüyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

akıl tutulması yaşıyorum bazı yorumları okudukça..
Adam çıkana kadar sahanın en iyisiydi..İnanılmaz bir top çalma özelliği var kolay kolay geçilmiyor..En önemlisi sakinliği ve tekniğiyle klasik bir ispanyol orta saha görüntüsünde..İlk yarının sonunda 3 kişini arasında bir top saklayışı var orada kumaşını anlıyorsunuz..

Ayrıca joseyi eleştirirken üzerindeki baskıyı da göz önünde bulundurun..Selçuk geliyor ona pas atmak zorunda sneijder geliyor ona vermek zorunda.. Dikkat edin takımdakiler joseyi hep en son seçenek olarak düşünüyor zorda kalan ona veriyor (cehdjou dışında)..

Umarım en kısa sürede takımdaki şu tayfa muhabbeti biter... Sneijder-melo-selçuk-burak-umut-telles-sabri bu adamlar formsuz olunca kesilebilmeli ama tayfacılık yüzünden hamza hiçbir halt yiyemiyor..
Maalesef sir hamza joseyi iyi bir yedek olarak düşünecek dünkü melo değişikliğiyle bunu belli etti..

Turnusol kağıdı görevi üstlenecek bu adam. Ülkenin ne kadarı futboldan anlıyor, ne kadarı anlamıyor.

bu adama çöp diyen iniesta'yı falan alacağımızı zannediyor herhalde!!!

Ugur Meleke icimizdekileri söylemis gene;

Hamzaoğlu’nun tercihlerinin sadece futbolla ilgili olmadığı Rodriguez’in çıkışından da net bir biçimde anlaşılıyor: Sahanın en iyisiydi Rodriguez. Takımı öne taşıyor, istatistiklere göre hem en çok koşan, hem en çok pas arası yapan, hem de en çok isabetli pas yapan adam... Hamzaoğlu maçın başında 60’ta Melo’yu sokup Rodriguez’i çıkaracağını kafaya koymuş. Ezbere yapılmış bir hamleydi bu. Ezbere yönetilen bir takımın da kaybetmesi, çok büyük sürpriz sayılmaz bence.

O bölgede oynayan bir oyuncunun yapması gereken herşeyi yaptı.

Elimizde pozisyonunun gereğini yapmayan o kadar çok beceriksiz isim var ki ...

Jose Rodriguez işini tam anlamıyla yapıyor ve yetenekli o yüzden gözümüze Xavi oldu.

Tabi bu gerçekten iyi ve önü açık bir isim olduğu gerçeğini değiştirmez.

O seri paslar boş gibi gözükebilir ama önemli bir özellik.İhtiyacımız olan bir adam.

Şu anda Melo'dan daha fazla hak ediyor 11'i

oyuna girdiği her macta fark yaratıyor, ortasahayı topluyor.

su anda hem fb hem bjk'de direk 11 oynar. bizde ise anlamsız bir sekilde yedek kalıyor.

Melo,Selçuk,Sneijder,Poldi vs vs 90'da kimsenin yapamadığı Dinamik-Efektif-Seri futbolu 25dkda yaptı.

Bu takımda Avrupa çapında oynamak için temposu düşen Melo-Selçuk yerine

Emre-Jose ve çapa olarak oynayabilecek yeni bir transfer yapılmalı.

Bu cocuk klas bir oyuncu olacak. Bidefa cok zeki ve oyun gorusu ust duzeyde.

Podolski ve Selçuk sevdasından vazgeçip Jose-Meloyi Emre-Wes-Yasin önlerinde de Burak tek forvet denenebilir.

Bonservissiz Mbia ve Jose ikilisi mükemmel olurdu, Melo Selçuk Hamit gibi temposuz, yumuşak, hantal oyuncularla hiç bir maçta orta alanda üstünlük kuramayız. Şu an ki kadroda orta sahada Melo-Jose ikilisi en iyi olur.

Jose bir süper star değil ama takımın ihtiyacı olan bir adam orta sahada. Ortadaki ikiliye önce onu sonra yanına kim formda ise onu yazmak gerekiyor. Hamza'nın bunun farkına varması gerek artık.

Geri
Üst Alt