#14 José Rodriguez Martinez

pozisyon alamıyor bu macta mersinin sistemininde etkisi olabilir

Selçuk her türlü oynuyor yani. Chedjou Jose olsun.

Ya kardeşim bu adamın kumaşı istediği kadar iyi olsun aşırı tecrübesiz. Adım adım oynatmalıyız. Bruma'da aynısı yapıldı adam büyük baskı altına girdi ve özgüveni bitti.

Önce 15-20 maç sonra 25,30.. öyle öyle gelişecek.

Selçuk oyundan alınacagına orta sahada tek başına mücadele eden Rodriguez çıkıyor.

İyiydi adam. Yapabilecekleri bu kadar. Messi'ye, Giovinco'ya falan hocalarının "seni pivot forvet olarak oynatacağız" dediğini ve uyguladığını düşünün, bununki de o hesap.

iyi topcu jose-ched ikilisini orta sahaya yerlestirmeliyiz. ama evlatlarimiz izin vermez.

Selcukun yerine CUK diye oturur ve rahat da oynar. Selcukun partneri degil direkt onun yerine düsünülmeli, bu zaten bastan belliydi artik herkes görmüstür umarim.

Ama bize hala bir ön libero lazim. Meloyu yollayip yerine adam almamak resmen IHANETTIR, APTALLIKTIR, AHMAKLIKTIR.

Sen adamdan Melo'nun yaptığı işleri istersen olmaz tabi.

bu adamdan asla DMC olmaz hatta MC bile olmaz en fazla forvet arkası veya kanatta oynar cidden vasatı aşamaz orta göbekte adam çok savruk ve güçsüz hızlı ve seri bir oyuncu ancak o bölgede oynamasına yetmez.

Gayet de iyi oynadı ne bekliyordunuz adam sürekli ileri düşündü ve çoğunda da başarılı pas attı, defansif olarak eksikleri var ama zaten Melo kadar oynayamaz orada

Golde topu kaptirdi ve geri donmedi.

Üstüne titremeliyiz. Çok basit futbol oynuyor defansif anlamda da gelismeye müsait. Fizik olarak Selçuk'tan çok daha iyi bir orta saha.

Ofansif olarak da defansif olarak da mükemmel değil, b2b anlamında da şahane diyemeyiz çünkü tempolu, agresif bir oyuncu değil.

Bu anlamda sıkıntılı bir oyuncu olarak görüyorum. Tam olarak mevkisi belli değil.

Çocuk yine iyi oynadı..

Problem şurda ..

Selçuk tam bi kaçak güreşçi.. çokbirşeyler yapar gibi görünür ama defansif anlamda gram katkısı yoktur..

Hele Selçuk gibi birinin önünde sneijder'in oynadığını da düşünürseniz neden hermaç gol yediğimizi anlarsınız ..

Jose-Melo , Jose-Ched olur ama Selçuk-jose olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Süper zekalı futbol dehası hamzo bunu göremeyecek kadar aciz biri..

Geri
Üst Alt