#14 José Rodriguez Martinez

Selcuktan cok daha kaliteli. Kesinlikle Selcuk yerine oynamali. Emre Colakta yaninda oynamali ve önlerinde Sneijder diyecem.
Ama malesef 4-1-2-1-2 oynatmak icin bir CDM bile yok kadroda. Yoksa bu orta saha is yapardi gibi.
Bir ihtimal Chedjouyu CDMe cekmek olabilir. Denemek lazim.

Forvettede bunlarin önüne Sinan- Podolski ikilisi denensin.

Defansta carole, semih, denayer, ( ve malesef ) sabri

Suan cikarabilecegimiz en iyi 11 bence.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Selcuktan cok daha kaliteli. Kesinlikle Selcuk yerine oynamali. Emre Colakta yaninda oynamali ve önlerinde Sneijder diyecem.
Ama malesef 4-1-2-1-2 oynatmak icin bir CDM bile yok kadroda. Yoksa bu orta saha is yapardi gibi.
Bir ihtimal Chedjouyu CDMe cekmek olabilir. Denemek lazim.

Forvettede bunlarin önüne Sinan- Podolski ikilisi denensin.

Defansta carole, semih, denayer, ( ve malesef ) sabri

Suan cikarabilecegimiz en iyi 11 bence.

Ben de 4-1-2-1-2 sistemini severim. Ta 2000den beri. Ama bunu oynamak için çok aktif ve ısırgan ortasaha ile kanatlara ihtiyaç var.

Sonra Umut, Sabri falan aklıma geliyor bir anda soğuyorum hatta bu sistemi unutmak istiyorum :red:

Ben de 4-1-2-1-2 sistemini severim. Ta 2000den beri. Ama bunu oynamak için çok aktif ve ısırgan ortasaha ile kanatlara ihtiyaç var.

Sonra Umut, Sabri falan aklıma geliyor bir anda soğuyorum hatta bu sistemi unutmak istiyorum :red:

Cikardik ya. Gencleri oynatcaksin dedigim gibi.
Umutu cikar. Malesef Sabriyi zorla oynatacaz, suan elimiz kolumuz bagli.

---------Muslera---------
-----Semih---Denayer---
Sabri---------------Carole
----------Chedjou---------
------Emre------Jose------
-----------Sneijder---------
--------Sinan----Poldi------

Bence bizim kadroyla en mantiklisi bu 11i en azindan bir denemek.
Ikinci yari Grosskreutz gelince Sabride out.

Cikardik ya. Gencleri oynatcaksin dedigim gibi.
Umutu cikar. Malesef Sabriyi zorla oynatacaz, suan elimiz kolumuz bagli.

---------Muslera---------
-----Semih---Denayer---
Sabri---------------Carole
----------Chedjou---------
------Emre------Jose------
-----------Sneijder---------
--------Sinan----Poldi------

Bence bizim kadroyla en mantiklisi bu 11i en azindan bir denemek.
Ikinci yari Grosskreutz gelince Sabride out.

Zaten Chedjou kesinlikle en doğru tercih olur orada. Stoper tecrübesi de olan defansif yönü kuvvetli adam olmalı orada zaten.
Selçuk çok çok yumuşak kalır orada. Ama diğer zayıf halka da EmreÇ olur sanırım.

Zaten Chedjou kesinlikle en doğru tercih olur orada. Stoper tecrübesi de olan defansif yönü kuvvetli adam olmalı orada zaten.
Selçuk çok çok yumuşak kalır orada. Ama diğer zayıf halka da EmreÇ olur sanırım.

Emre Colakin bu diziliste cok is yapabilecegini düsünüyorum. Pas yapma konusunda anlasabilecegi adamlarla birlikte oynadigi zaman neler yapabilecegini Real macinda kanitladi.
Atletico maci bir is kazasidir benim gözümde. Ayrica Emrenin pres yapma konusunda ve defansif yönden rakibi bozma konusunda Selcuktan üstün görüyorum. Jose- Emre ikilisi Chedjounun önünde cok is yapar gibime geliyor. Ha bu sadece benim teorim. Pratikte hicbir zaman göremeyecegiz malesef.

Bu adamın oynatılmamasın da ki tek geçerli sebebi futbol uleması hamzadan duymak isterdim

Biz bile anlamiyorsak ve bukadar sinirleniyorsak. Jose, Sinan, Emre, Yasin gibileri disardan o capsiz abilerini görünce ne düsündüklerini, ne derece sinirlendiklerini cok merak ediyorum acikcasi.

Demiştim 2 3 hafta önce bu çocugun başını yiyecek diye.Yavas yavas operasyonlara başladı evladı bilale yer açmak için.Her zaman diyorum bu Hamza dan ne kadar çabuk kurtulursak o kadar çabuk düzlüğe çıkarız.Stadda her yerde bu herifi tiktirle kovmalıyız.Yoksa kene gibi yapışacak takıma.

Yaninda Melo gibi bir oyuncu olsa daha cok verim aliriz ama tam bir ispanyol iste. Selcuk izlerken utaniyor mu? Nzm ve nerde 2-3 adam oyundan düsürerek ve ileriye oynayarak oyunu sogutacagini biliyor.

Iyi oynadi, net.

Son düzenleme:
İyi oyuncu ama yaptıkları boşa gidiyor saha içerisinde, çünkü takım tırt.
Sağlam bir orta ahayla çok iyi olurdu.

Emre gibi Jose gibi azıcık çalım atan tempolu oynayan biri oynadı mı gözümün pası siliniyor.Selçuk narkoz etkisi yaratıyor.

90. dakikada gol pozisyona girecek kadar kondüsyonu olması bile yeter. Galatasaray'da şu düzende 75 metrede ileri geri oynayıp son dakikalarda hala diri kalıp o pozisyonun içinde bulunması olumlu şeyler. Ara ara baskı altında küçük top kayıpları yapsada çok verimli oynuyor. Futbolunu zamanla olgunlaştıracaktır.

Dominant bir adam değil,takım iyiyse daha da parlar.

İlk yarı bence en iyi isimdi.İkinci yarı Bilalile rol değiştiler.

yanında melo olsaydı daha net yorum yapardık klas oyuncumu tırt oyuncumu diye !! şu anda ne iyi ne kötü diyebiliriz !! çünkü takım rezalet !!

Dominant bir adam değil,takım iyiyse daha da parlar.

İlk yarı bence en iyi isimdi.İkinci yarı Bilalile rol değiştiler.
Ispanyol orta sahalarin oyunculari hep böyle. Bknz Xabi Alonso. Takimin iyi bir parcasi olur. Sneijder'i inanilmaz rahatlatir, ama defansif orta saha sart.

Adam gibi bir ön libero muz olsa onun yanında performansı daha da artar.

Hâlâ aklım almıyor Mersin maçında fena oynamamış olmasına rağmen niye kesti bu çocuğu Atletico maçında.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bazı yanlış pas tercihleri oldu=eyvallah
baskı altında iki pozisyonda heyecanlandı=eyvallah

Ama genel olarak baktığımızda herkesin, 'bedavayken kaçırdık, ligin altını üstüne getirdi, müthiş bir orta saha' dediği M'bia'nın eline verdi.:D Ofansif rol verilince çok daha etkili, Selçuk gibi anlamsız koşular yapmak yerine dikine adam eksiltiyor, verkaça giriyor. Bu rolünde iyi bir özgüven pompalamasıyla üst düzey bir orta sahaya evrilecek gibi duruyor. Selçuk Trabzon'da Colman'layken olduğu gibi daha defansif oynamalı.

Adam gibi bir ön libero muz olsa onun yanında performansı daha da artar.

Hâlâ aklım almıyor Mersin maçında fena oynamamış olmasına rağmen niye kesti bu çocuğu Atletico maçında.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Kafasına göre takılıyor çübkü, canı sıkılıp adam oynatmaz falan.

Muthis.

Arkasina melo tarzinda defansif bir adam bulmamiz lazim.

Geri
Üst Alt