Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Çocuk CM olarak oynatilmali CDM olarak degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selcuktan cok daha kaliteli. Kesinlikle Selcuk yerine oynamali. Emre Colakta yaninda oynamali ve önlerinde Sneijder diyecem.
Ama malesef 4-1-2-1-2 oynatmak icin bir CDM bile yok kadroda. Yoksa bu orta saha is yapardi gibi.
Bir ihtimal Chedjouyu CDMe cekmek olabilir. Denemek lazim.
Forvettede bunlarin önüne Sinan- Podolski ikilisi denensin.
Defansta carole, semih, denayer, ( ve malesef ) sabri
Suan cikarabilecegimiz en iyi 11 bence.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Ben de 4-1-2-1-2 sistemini severim. Ta 2000den beri. Ama bunu oynamak için çok aktif ve ısırgan ortasaha ile kanatlara ihtiyaç var.
Sonra Umut, Sabri falan aklıma geliyor bir anda soğuyorum hatta bu sistemi unutmak istiyorum![]()
Cikardik ya. Gencleri oynatcaksin dedigim gibi.
Umutu cikar. Malesef Sabriyi zorla oynatacaz, suan elimiz kolumuz bagli.
---------Muslera---------
-----Semih---Denayer---
Sabri---------------Carole
----------Chedjou---------
------Emre------Jose------
-----------Sneijder---------
--------Sinan----Poldi------
Bence bizim kadroyla en mantiklisi bu 11i en azindan bir denemek.
Ikinci yari Grosskreutz gelince Sabride out.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Zaten Chedjou kesinlikle en doğru tercih olur orada. Stoper tecrübesi de olan defansif yönü kuvvetli adam olmalı orada zaten.
Selçuk çok çok yumuşak kalır orada. Ama diğer zayıf halka da EmreÇ olur sanırım.
Ispanyol orta sahalarin oyunculari hep böyle. Bknz Xabi Alonso. Takimin iyi bir parcasi olur. Sneijder'i inanilmaz rahatlatir, ama defansif orta saha sart.Dominant bir adam değil,takım iyiyse daha da parlar.
İlk yarı bence en iyi isimdi.İkinci yarı Bilalile rol değiştiler.
Kafasına göre takılıyor çübkü, canı sıkılıp adam oynatmaz falan.Adam gibi bir ön libero muz olsa onun yanında performansı daha da artar.
Hâlâ aklım almıyor Mersin maçında fena oynamamış olmasına rağmen niye kesti bu çocuğu Atletico maçında.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk