Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga bu adam savunma önündeki ilk adam, çok gömülüyor biraz garantici olduğundan böyle herhalde. Ama top sürüp dikine oynamaktan kaçmıyor bizim yan pascı kapitano gibi.bu adam bu sene gol atamaz 2 asistde anca yapar sistemden dolayımı bilmiyorum ama kaleden çok uzak
Aga bu adam savunma önündeki ilk adam, çok gömülüyor biraz garantici olduğundan böyle herhalde. Ama top sürüp dikine oynamaktan kaçmıyor bizim yan pascı kapitano gibi.
Beğendim ben bu adamı, yanında adam gibi bir ön libero ile oynasa performansı olumlu şekilde artar.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
M'bia'yı tarif etmişsin kardeş. Çok salaklık ettik almamakla.Çocukta birşeyler varda yanındaki partneri ile aynı sitilde oyun yapısı ve bu yüzden defansif sorumluluğu artıyor buda maç içerisinde kaybolmasına neden oluyor yanına canavar gibi orta saha almamız gerekirdi
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
M'bia, Medel, Melo, Leiva hepside olurdu ama Hamza Jem'i aldırdıM'bia'yı tarif etmişsin kardeş. Çok salaklık ettik almamakla.
M'bia, Medel, Melo, Leiva hepside olurdu ama Hamza Jem'i aldırdı
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şu ana kadar sezonun en iyi transferi denilen mbia ile jb geçti resmen
helal reyiz