#14 José Rodriguez Martinez

Dikine pas yapan ve dikine dripling yapan bi orta saha oyuncusu.

bu adam bu sene gol atamaz 2 asistde anca yapar sistemden dolayımı bilmiyorum ama kaleden çok uzak

Bunun gibi 2 İspanyol topcu koysak sagına soluna mac bası 700 pas filan yapar orta sıcan oynatırız rakiplere.

bu adam bu sene gol atamaz 2 asistde anca yapar sistemden dolayımı bilmiyorum ama kaleden çok uzak
Aga bu adam savunma önündeki ilk adam, çok gömülüyor biraz garantici olduğundan böyle herhalde. Ama top sürüp dikine oynamaktan kaçmıyor bizim yan pascı kapitano gibi.

Beğendim ben bu adamı, yanında adam gibi bir ön libero ile oynasa performansı olumlu şekilde artar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Aga bu adam savunma önündeki ilk adam, çok gömülüyor biraz garantici olduğundan böyle herhalde. Ama top sürüp dikine oynamaktan kaçmıyor bizim yan pascı kapitano gibi.

Beğendim ben bu adamı, yanında adam gibi bir ön libero ile oynasa performansı olumlu şekilde artar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ya aslında ft 4-4-2 sinde tam engin baytarın işini yapıcak adam sağ kanatta ortasaha için biraz yumuşak kalıyor keşke sağlam bir DMC miz olsa emre ç ve jose de sahada beraber olup pas yapsalar

emre----selçuk---medel-----jose ft 4-4-2 sinin ortaalanı güzel oldu bence

Yine begendim hakkaten çok iyi oyuncu.O kadar rahat kendinden eminki top ayagına gelince insanda bir güven duygusu oluşturuyor.Her maç direk 11 başlaması gerekir.

Çocukta birşeyler varda yanındaki partneri ile aynı sitilde oyun yapısı ve bu yüzden defansif sorumluluğu artıyor buda maç içerisinde kaybolmasına neden oluyor yanına canavar gibi orta saha almamız gerekirdi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çocukta birşeyler varda yanındaki partneri ile aynı sitilde oyun yapısı ve bu yüzden defansif sorumluluğu artıyor buda maç içerisinde kaybolmasına neden oluyor yanına canavar gibi orta saha almamız gerekirdi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
M'bia'yı tarif etmişsin kardeş. Çok salaklık ettik almamakla.

Ne guzel bir Ispanyol bulduk sunun yanina kaliteli bir DCM bulursak iste o zaman daha verimli olur..

Bari devre arasi 1-2 Ispanyol daha bulsak soyle bunun gibi zeki ve iyi pasor, bitane kanat icin bitane de defans icin olabilir mesela..

Son düzenleme:
ilk 11 oynamasi gerekiyor cünkü ondan iyisi yok suan takimda

Bir ara agresiflesti omuz tekme felan mbiayi bayağı düşürdü oyundan

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Henüz 20 yaşında unutmayalım. Yaşına göre oyun görüşü, olgunluğu ve soğukkanlılığı çok iyi.

şu ana kadar sezonun en iyi transferi denilen mbia ile jb geçti resmen

helal reyiz

Bilal ile çok iyi oynadı, 3'lü orta saha denemeliyiz bence. Jose - Selçuk - Bilal.

Geri
Üst Alt