- 16 Haziran 2010
- 191.388
- 134.314
- 6.478
Selcuk u hic aratmiyor. Ama partneri yok malesef Melo gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selcuk u hic aratmiyor. Ama partneri yok malesef Melo gibi.
O yuzden surekli oynamasi gerek zaten yasi 20 ve bugun bu performansi gostermesi gelecek adina cok umut verici. Bide dusun 3-4 yil sonraki halini..Selçuk'u aratmaması için kötü oynaması gerek renkdaş
-Tapatalk-
Selçuk'u aratmaması için kötü oynaması gerek renkdaş
-Tapatalk-
Bu cocukta acayip zeka var. Bunun gibi akilli bir iki tane daha Ispanyol bulmak lazim devre arasi pas oyununu gelistiririz biraz da olsa.
Denayer i stopere almamiz lazim ve bunun icin Ispanya liginden iyi bir sagbek, ve ofansif bir kanat bulabilsek keske.Hep Emre de görmek istedigim özelligi bunda gördüm oynadigindan beri. Genis bir oyun görüs alani var, sagina soluna cok hakim. Sagdan soldan gelen adamlari iyi sezip güzel pas atiyor.
Bu özelligin Emre de gelismesini istemisimdir yillardir ama malum kafasinda kavak yelleri esiyor beyefendi baska diyarlarda.
Gercekten keske adam gibi bir ön liberomuz olsa Jose'yi bir de öyle görmek isterim. Oyun görüsü gercekten süper, tam bir bir Ispanyol iste.
Bu adam cidden 20 yasinda mi?
Yetenek itibariyle sormuyorum; aldigi sorumluluk, ozguven ve sahadaki genel durusuyla tecrubeli bir hava saciyor da.
Bu adam cidden 20 yasinda mi?
Yetenek itibariyle sormuyorum; aldigi sorumluluk, ozguven ve sahadaki genel durusuyla tecrubeli bir hava saciyor da.
Bizde geriye gidebilir.O yuzden surekli oynamasi gerek zaten yasi 20 ve bugun bu performansi gostermesi gelecek adina cok umut verici. Bide dusun 3-4 yil sonraki halini..![]()