#14 José Rodriguez Martinez

Selcuk u hic aratmiyor. Ama partneri yok malesef Melo gibi.

umarim kirmizi kart yemez, hamza da biraz akil olsa bilalin yerine chedjou koyar ve jose de rahatlar

Bu cocukta acayip zeka var. Bunun gibi akilli bir iki tane daha Ispanyol bulmak lazim devre arasi pas oyununu gelistiririz biraz da olsa.

Hep Emre de görmek istedigim özelligi bunda gördüm oynadigindan beri. Genis bir oyun görüs alani var, sagina soluna cok hakim. Sagdan soldan gelen adamlari iyi sezip güzel pas atiyor.

Bu özelligin Emre de gelismesini istemisimdir yillardir ama malum kafasinda kavak yelleri esiyor beyefendi baska diyarlarda.

Gercekten keske adam gibi bir ön liberomuz olsa Jose'yi bir de öyle görmek isterim. Oyun görüsü gercekten süper, tam bir bir Ispanyol iste.

Aslanlar gibi oynadı ilk yarı. Selçuk'un geldiği ilk sezonki gibi oyunu sahipleniyor, dikine iyi gidiyor.

Hep Emre de görmek istedigim özelligi bunda gördüm oynadigindan beri. Genis bir oyun görüs alani var, sagina soluna cok hakim. Sagdan soldan gelen adamlari iyi sezip güzel pas atiyor.

Bu özelligin Emre de gelismesini istemisimdir yillardir ama malum kafasinda kavak yelleri esiyor beyefendi baska diyarlarda.

Gercekten keske adam gibi bir ön liberomuz olsa Jose'yi bir de öyle görmek isterim. Oyun görüsü gercekten süper, tam bir bir Ispanyol iste.
Denayer i stopere almamiz lazim ve bunun icin Ispanya liginden iyi bir sagbek, ve ofansif bir kanat bulabilsek keske.

Jose nin yanina senin dedigin gibi cok saglam bir DM de bulursak pas oyunu cok hizlanabilir. Pato yu da forvete al oh gel keyfim gel :)

Selçuk gelince yedeksin ispanyol kusura bakma.

Bu adam cidden 20 yasinda mi?

Yetenek itibariyle sormuyorum; aldigi sorumluluk, ozguven ve sahadaki genel durusuyla tecrubeli bir hava saciyor da.

Melo'nun menajerine teşekkürlerimizi sunalım.

Geri
Üst Alt