#14 José Rodriguez Martinez

Şimdi Birlo maçta batırdı ; Hamza ama gol attı der direkt oynatır ; ne zaman sahada olsa takımımızın oyununu pozitif hale getiren Jose ise beklemeye devam eder. Adamdaki mantık bu kadar yapacak bir şey yok ; Hamza'daki mantık Sabri 3 asist yaptı daha ne istiyorsunuz yavvv diyenlerin mantığıyla aynı ; 3 asist yapan kaç gole sebep oldu 1 golü atan maçta nelere sebep oldu.Düşünmek her zaman iyidir.

yazık olacak daha hamit gelecek bu cocugun forma gıymesı iyice zorlaşacak 18 e gırerse şaşırırım o derece boktan durum bence

Devre arası yanına melo türü bi adamla çok iş yapar Selçuk biran önce satılmalı

yazık olacak daha hamit gelecek bu cocugun forma gıymesı iyice zorlaşacak 18 e gırerse şaşırırım o derece boktan durum bence

Dostum ne Hamiti ya adam geldiğinden beri sakat.Yine geldiği gibi gider.Selçuk, Bilal, Jpk hiçbiri bu takımda oynamayı haketmiyor.Hamit keşke gelsede sakatlanmayıp Hamit, Jose oynasa.

bende bu romantıklıgınıze bayılıyorum ya sence selcugu kesebılecek kımse varmı bu takımda benım elestırımı pek ıyı anlamamıssın sanırım hamıt elbette selcuktan ıyı oynar orta saha da oynadı da benım derdım hamıt gelınce selcuk hamıt ten olusacak orta saha bılal yedek jose 18 e almaz bu dengeoglu ;)

bende bu romantıklıgınıze bayılıyorum ya sence selcugu kesebılecek kımse varmı bu takımda benım elestırımı pek ıyı anlamamıssın sanırım hamıt elbette selcuktan ıyı oynar orta saha da oynadı da benım derdım hamıt gelınce selcuk hamıt ten olusacak orta saha bılal yedek jose 18 e almaz bu dengeoglu ;)

Selçuk çok kaçak oynuyor.Bu adam oynamalı artık.

Großkreutz mecbur defansın önünde oynayacak galiba. Jose ile beraber. Bilal ve Selçuk ile o bölgede rakibi karşılamak intihar. Jose dün oyuna direkt etki etti. Selçukla duvar pasına giriyor tecrübeli dediğimiz Selçuk telaş yapıyor.

Jose'nin gözü kara. Defansif açıdan beklentim yok. Top kessin alan kapatsın yeter. Yanına Gross'u Ched'i falan koyarsak o zaman rayına oturacak takım ancak.

Groos orta sahaya gelirse rodrigez yedek olur. Selçuk tek bacakli olsa yine o oynar. Onun için sezonu kapatmasini diliyorum. Gerçi o gitse Bilal'i oynatir.

adam eden hazard ı yedek bıraktı,bir diğeri geçen sezonun başında messi yi yedek bıraktı.biz hala selçuk a katlanmak zorundayız.demek ki sorumluluk alamıyorsun kazma

Mantikli sekilde teknik acidan neden oynamadigini aciklasin Hamza. Gecen Astana mac sonrasi Jose formda oldugunu biliyorum ama Bilal'in uzakten sutlarindan yararlanmak icin oynatmadim dedi, bu sacmaliga sesimizi cikarmadik. Peki yine neden kesildi?

Bu ülke de adalet yok arkadas.

Orta sahamiz cop gibi ama bu cocugu oynatmiyor, Bilal in 90 dakika lik performansi ortada hangi amacla onu oyunda o kadar sure tutabiliyor anlamiyorum gercekten.

Böyle bir adam nasıl oynamaz. Topu ayağına her alışında fark yaratıyor. Mevcut orta sahamızı gördükten sonra neden oynamadığına anlam veremiyorum.

şu adamın bu maçta forma giymemesi futbola ihanettir

Geri
Üst Alt