- 22 Kasım 2008
- 14.984
- 559
- 1.908
tabibki
Ulan git beberuhi gece gece seninle mi uğraşacağım, derdini abuk subuk kelimeler seçmeden anlatmayı öğren bir an önce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabibki
aynen 39 yaşından sonra zaten anlamak zor olur. bbUlan git beberuhi gece gece seninle mi uğraşacağım, derdini abuk subuk kelimeler seçmeden anlatmayı öğren bir an önce.
Oyuna girdiğinde sudan çıkmış balık gibiydi ve ilk yarı sonuna kadar da kötüydü. İkinci yarı kendisi de, takım da toparlandı. Gayet iyiydi yalnızca 2 merkez orta saha ile oynamış olmamıza rağmen.bir karar verin dünkü maci izleyemedin iyi mi oynadi kötümü? insallah topu kaptirdigi ve kalemize gol olarak döndü icin yorum yapilmiyordur
İkinci yarı toparladı.Girerken fena batırdı yalnız.
Bu arada herif sut cekmiyor ya.Önü bosaldı,mesafede yakındı ama ısrarla topla gitmeye calısıyor.Güzel kardesim sut cekeceksin pozisyon müsaitse deneyeceksin.
Ben de o yönünden nefret ediyorum işte.Kesinlik sorumluluktan kaçıyor.Bazı çok bilmiş ukalalar var bu forumda yok dikine oynuyomuş hızlı oynuyomuş da falan filan.Tamam ayağı düzgün olacak orta sahanın ama sorumluluk almayı da bilecek.Dikine gidiyosan 3-5 ara pası dene,1-2 şut at.Hiç birini yapmadığı gibi temaslı oyunda da yok.Sezon sonu 0 gol 0 asist yazamaz Galatasaray da oynayan orta saha oyuncusunun.Sorumluluk almayan adam da bu takımda oynamasın zaten
Ya aslında kötü topçu değil bu Jose.Klasik İspanyol.Top bende kalsın sürekli pas yapayım derdinde.Kaleye 12-13 metre de olsa sut cekmiyor.Sene basından beri dikkatimi cekiyor ki dün delirdim ya.2 kere mesafe müsaitti.Vursa belki kaleciden sekecek yeteneksiz forvetlerimizin önüne düsecek.İnsan bekliyor iste.