#14 José Rodriguez Martinez

Hamza adami 5 Mac yedek birakip özgüvenini yerle bir etti ama ona ragmen 2.yari gayet iyi oynadi.

Dikine gidip Yasin'e verdigi bir pas var kaliteli bir futbolcu olsa o pozisyon gol'le sonuclanmisti ama Yasin topu kontrol edemedi.

bir karar verin dünkü maci izleyemedin iyi mi oynadi kötümü? insallah topu kaptirdigi ve kalemize gol olarak döndü icin yorum yapilmiyordur

bir karar verin dünkü maci izleyemedin iyi mi oynadi kötümü? insallah topu kaptirdigi ve kalemize gol olarak döndü icin yorum yapilmiyordur
Oyuna girdiğinde sudan çıkmış balık gibiydi ve ilk yarı sonuna kadar da kötüydü. İkinci yarı kendisi de, takım da toparlandı. Gayet iyiydi yalnızca 2 merkez orta saha ile oynamış olmamıza rağmen.

Bende hep 11 de olmasi gerektigini savundum hep ama dun ayagina gelen firsati tepti.hamza sittin sene kadroya almaz bence

En kötü Selçuk > En iyi Jose. => Bir M. Denizli yorumu.
Nadir de olsa kendisine katıldığım yorumları oluyor işte.

Bütün orta saha oyuncularımız gibi Galatasaray seviyesinde bir oyuncu asla değil.Çok geliştirmesi lazım kendini.Dün notunu daha da iyi verdim.Bizim orta sahamıza Appiah tarzı,Okan-Suat-Emre tarzı adamlar lazım.Jose çok kaçak oynuyor.Bu kadro yapısında bu tarzıyla iş yapamaz

İkinci yarı toparladı.Girerken fena batırdı yalnız.

Bu arada herif sut cekmiyor ya.Önü bosaldı,mesafede yakındı ama ısrarla topla gitmeye calısıyor.Güzel kardesim sut cekeceksin pozisyon müsaitse deneyeceksin.

İkinci yarı toparladı.Girerken fena batırdı yalnız.

Bu arada herif sut cekmiyor ya.Önü bosaldı,mesafede yakındı ama ısrarla topla gitmeye calısıyor.Güzel kardesim sut cekeceksin pozisyon müsaitse deneyeceksin.

Ben de o yönünden nefret ediyorum işte.Kesinlik sorumluluktan kaçıyor.Bazı çok bilmiş ukalalar var bu forumda yok dikine oynuyomuş hızlı oynuyomuş da falan filan.Tamam ayağı düzgün olacak orta sahanın ama sorumluluk almayı da bilecek.Dikine gidiyosan 3-5 ara pası dene,1-2 şut at.Hiç birini yapmadığı gibi temaslı oyunda da yok.Sezon sonu 0 gol 0 asist yazamaz Galatasaray da oynayan orta saha oyuncusunun.Sorumluluk almayan adam da bu takımda oynamasın zaten

Ben de o yönünden nefret ediyorum işte.Kesinlik sorumluluktan kaçıyor.Bazı çok bilmiş ukalalar var bu forumda yok dikine oynuyomuş hızlı oynuyomuş da falan filan.Tamam ayağı düzgün olacak orta sahanın ama sorumluluk almayı da bilecek.Dikine gidiyosan 3-5 ara pası dene,1-2 şut at.Hiç birini yapmadığı gibi temaslı oyunda da yok.Sezon sonu 0 gol 0 asist yazamaz Galatasaray da oynayan orta saha oyuncusunun.Sorumluluk almayan adam da bu takımda oynamasın zaten

Ya aslında kötü topçu değil bu Jose.Klasik İspanyol.Top bende kalsın sürekli pas yapayım derdinde.Kaleye 12-13 metre de olsa sut cekmiyor.Sene basından beri dikkatimi cekiyor ki dün delirdim ya.2 kere mesafe müsaitti.Vursa belki kaleciden sekecek yeteneksiz forvetlerimizin önüne düsecek.İnsan bekliyor iste.

2. yarı gayet iyiydi. Yanına havadan yerden iyi bir adamla iş yapacak. Dikine iyi gidiyor.adam eksilten orta sahaya ihtiyaç var bu ligde.

Umarım sıkı çalışır ve daha da iyi olur.

Yedirmeyelim bu çocuğu, dünden beri medyada yerden yere vuruluyor. Maçı izlemesem bunların yorumlarını duyduktan sonra Jose yüzünden yenildik sanacam.. Tamam ilk golde topu kaybetti ama top kaybı oldu diye hemen gol mü yemek lazım ? Topu kaleye yakın bir yerde kaybetse bu eleştirileri anlarım belki ama orta saha yayının orda kaybediyor. Sanki bizim diğer oyuncular hiç top kaybetmiyor, yanlış pas atmıyor da bir tek Jose top kaybediyormuş gibi konuşuyor bazıları

Ya aslında kötü topçu değil bu Jose.Klasik İspanyol.Top bende kalsın sürekli pas yapayım derdinde.Kaleye 12-13 metre de olsa sut cekmiyor.Sene basından beri dikkatimi cekiyor ki dün delirdim ya.2 kere mesafe müsaitti.Vursa belki kaleciden sekecek yeteneksiz forvetlerimizin önüne düsecek.İnsan bekliyor iste.

Ben ayağının iyiliği kötülüğünde değilim zaten.Kardeşim ceza sahasına girdin mi orada artık topu eveleyip gevelemeyeceksin.Fırsatın varsa vuracaksın.Orada bile vurmuyosan sorumluluk almaktan kaçıyosun derim.İyi topçu olacağım diyen adam da bu yaşta bile sorumluluk alır.Emre Belözoğlunun 18 yaşındaki halini hatırlıyorum.Her yere girer çıkardı.Vurulması gereken yerde vururdu.Mevzu bu yoksa ayağı kötü diyen yok.Sorumluluk alsın.Büyük ihtimalle kupa maçlarında 11 başlar.Şayet orada da böyle sorumluluktan kaçar şekilde oynarsa hiç ağlayıp sızlanmasın

Joseye şut çekmiyor demek saçmalık . Hamza hoca çekmesini istemiyor daha çok . Takımdaki oyunculara Sino Poldi ve Selçuk dışında denemek için şut çekmesini istemiyor garanti top yoksa. TS maçını hatırlayın son dakika Jose kaptı Umut pas çıkaracaktı Jose daha müsait garantiyken Sinoya verdi o da kaçırdı

İğrenç bir insansın Levent Tüzemen. İğrençsin yaratıksın resmen. Adama hakaret etmediği kaldı. Be karaktersiz ş***f**z diğerlerine bir kere böyle hakaret ettin mi? Bir kere eleştirdin mi Sabri'yi böyle?

Adamı yerden yere vurdu yahu programda. Adamın futbolculuğunu bırak adamlığı kalmadı. Halbuki 2. yarı gayet iyi oynadı. Sizin beyninize ediyim ben. Kan emiciler. Bunlar yüzünden genç topçular mental olarak çöküyor.

Birde egosu var demiş köşe yazısında. Kimin egosu var lan? Terbiyesiz. Bu kulüpte ego varsa o da Selçuk ve Burak'tır.

Eyyamın sonu - LEVENT TÜZEMEN

Hala levent denen mali mi takiyonuz. Transfer donemi rezillikleri yeterde artar bile. Forumlardan okudugu yazilaei kendi dusunceleri gibi aktaran bir adam. Birde kaynaklarim demiyor mu. Yalanci duzenbaz sistemin bir diger ayagi

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt