#14 José Rodriguez Martinez

Bu adam kesinlikle ön libero falan oynamamalı. Sürekli ileriyi düşündüğü için çok top kaptırmak riski var ve arkasında biri olmadığı zaman felaket oluyor.

tapatalk

Neyse affettirdi. Geriden topla çıkışlarda oyuna hiç dahil olmamalı.

Son düzenleme:
Türkiye'de seyircilerden de zaten boyle davranislar beklenir. Genc oyuncu harcamaya cok merakliyiz.

Hakkaten bi durun ulan.Sanki adam uçak filonuzu batırdı.Sonra bıdı bıdı konuşmayı biliyorsunuz.Azcık sabretmeyi bilmiyorsanız gelmeyin lan stada falan.

yıllardır sabriyi,umutu,burağı,aydın yılmazı yuhalamayan sığırlar 20 yaşındaki bu delikanlıyı yuhaladı, yuhalayan Galatasaray taraftarının ne kadar zavallı,hain ve rezil olduğu ortaya cıkdı.. utanmaz adamlar sizin selcuğunuz gibi al ver yapıp lay lay lomla takımı satmayan,bildiğini oynamaya çalışıp elini taşın altına koyan,hatada yapan 20 yaşındaki oyuncuyu yuhalamanız sizin ne kadar hain olduğunuzun delilidir.

la hamzacılar hocanız sizi tembihlemedi mi taraftar destek verir diye niye dinlemiyonuz 3 kupalı adamın sözünü

Yıllar yılı yatarak çuvalla para götüren evlat müsvettelerini ıslıklamayanlar 20 yaşındaki Jose'yi ıslıklıyor

Bu asist de size girsin. Evlatlarınız NAH yapar böyle asist cahil sürüsü..

Oynayacaksa kanat oynamalı

Ferguson yapardı orta sahanın bir kanadına top yapabilen kesici biri diğer kanadına akıp giden biri hani bizde akıp giden biri yok belki ama güzel olabilir denenmesi lazım

Şuan için en büyük mesele defans tabi

Son düzenleme:
Bu oyuncuyu su sacma sapan maglubiyetler yuzunden kaybetmeyelim lutfen :(

kötü paslar verdi ama taraftarin isliklamasi rezillik

Semih ıslıklanmıyor Sabri,Burak ıslıklanmıyor bu adam ıslıklanıyor. Ne zihniyeti bozuk adamlar tutuyor bu takımı lanet olsun

Beleş biletçi tayfa bu adamı ıslıklayıp Burak'ı alkışladılar ya gram şaşırmadım. Takımları yenilmiş, adamlar Eto'o'dan forma kapmak için birbilerini ezeceklerdi.

Geçen sene Bruma, bu sene Jose ve ilerleyen haftalarda büyük ihtimal Denayer. Sonra vay efendim bu ülkede neden futbol gelişmiyor..

20 yaşında gencecik çocuklar, ne trip atar ne duygusala bağlar ama taraftarın gücü bunlara yetiyor. Jose bunlara rağmen çok iyi asist yaparak cevap verdi.

Yönetim,Hoca eleştirisi yapar birde bu taraftar. Bu zihniyete futbol yasaklansın.

Geri
Üst Alt