#14 José Rodriguez Martinez

Kötü oyuncu değil ama bu lige ispanyol oyuncu getirilmemeli

Islıklanacak onca oyuncu varken Jose'nin ıslıklanması malcaydı.Oyununa gelirsek dikine oynamaya çalıştığı için pas hataları oluyor.Yugoslav faulleri ve top kapması falan hoşuma gitti lakin son 2 haftada gördüğüm kadarıyla fazla abartmışız.

Oyun stili kötü değil ama yaptığı pas hataları kabul edilemez düzeyde. Oyunu ne kadar iyi olursa olsun bu hataları yapan biri berbat performans göstermiş demektir. Henüz 20 yaşında bu hatalarını düzeltirse faydalı olur.

Rize macındada gol yediren hata yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

tapatalk

sırf yabancı diye övecek değilim Galatasaray gibi büyük bir klübe göre biri değil ama dursun beye göre olduğu kesin

İlk defa bu kadar kötü paslarını gördüm. ama sürekli oynamalı. yerlilere verilen şansın(Burak, Umut, Sabri) 4te 1i verilirse ilk 11 in değişilmezi olacaktır. Ama Selçuk gibi bir ortasaha ile değil, Melo tarzında bir ortasaha ile.

Bunu ıslıklayanlar muhtemelen buradaki Hamzacı tayfanın stad temsilcileri.

Burak onca pozisyon harcarken çıt yok, oyundan çıkarken çıt yok ama bu çocuğu ıslıklayın siz. Kaybedelim genç oyuncuyu, sonra da niye genç oyuncu yetişmez niye genç oyuncu oynatılmaz diye ağlarlar bu mallar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Senin gibi topçunun Allah belani verebilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sezon başından beri diyorum bizim orta sahamızda oynayacak yeterlilikte değil.En az iki tane taş gibi orta saha alınması lazım bu takıma.Selçuk falan yedek bekler anca.Bu takımın en büyük temel sorunu gol atamamak değil.Yayla gibi bir orta sahaya sahip olması en büyük sorun

Sabri'yi isliklamayip bu cocugu isliklayan taraftar grubu ayni taraftar grubu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir takıma 3 tane pasör orta saha fazla bence. Selçuk - Bilal - Jose üçü de fiziksel olarak değil de daha çok oyun zekası ile oynamaya çalışan oyuncular. O yüzden orta sahada mücadele gerektiren pozisyonlarda eziliyoruz ve akabinde her geçilen orta saha kalemize gol pozisyonu olarak geri dönüyor. Jose iyi veya kötü oyuncu olarak tartışmamalıyız, ama bu takım için gerekli değil, lüks kaçıyor.

Melo gibi ikili mücadelelerde zor geçilen, hava toplarında vasat üstü, defansif nitelikleri de olan bir orta saha almalıyız yoksa daha çok burada Bilal'e, Jose'ye küfür edilir.

sorun bunu ıslıklamakta değil berbat paslar veren birini ıslıklayabilir insan ağzını kapatamazsın ben de bunu hiç beğenmiyorum ama sorun çoğu kişinin dediği gibi umut sabri burakın da ıslıklanmaması yoksa hakediyor bu da ama bunla beraber çok kişi hakediyor buna bu hareketi yapıyorsan sabriye de burak kazmasına da yapacaksın

Genel olarak mac icinde her turlu tepkiye karsiyim cunku yaptigin tepki tam takimi olumsuz etkiler, ayrica bu taraftar sadece joseyi isliklamadi, bircok oyuncuyu islikladi emre colak ,sabri defalarca isliklandi burakta selcukta, ardaya neler yapildi unutmayin hasan sasa zamaninda ana avrat kufur edildi.Bugun bircok oyuncuyu isliklamadiklari icin stattaki taraftara tepki gosterenlerin bugun bu tepkilere bozulma hakki yok ,tepki olacaksada mactan sonra,sen takimini destekle itici guc ol tepkini mactan sonra koy.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oynayacaksa ya cm ya sağ kanatta oynaması lazım

Bugün ne iyi ne kötüydü

Hatasını asistle telafi etti

Ama topu çok kolay kaybediyor

Rize'ye karşı da öyleydi

Dikkat etmesi lazım

Denizli gelirse devre arası satılır tahmin ediyorum.8 numara alıyoruz 6 numara oynatıyoruz.Bu cocugu savunmadan uzak oynatırsan verim alırsın.Medyada linc ediyor haysiyetsizler.Yerli yetenek fukaralarına tek kelam yok.İgrenc bir ortam.

Bu herıf xavı ınıesta olacak dıye bekleyıp duralım olsa nolacak realın alma maddesı vardır ucuz bı paraya alırlar elımızden kalırız mal gıbı.

20 yaşında hayatında ilk defa yurtdışı deneyimi yaşayan bi çocugu ıslıklayan güney tribün cahillerinin kulaklarını çınlatıyorum.Cahil sürüleri.Utanmadan attıgımız o gole bağırdılar bide.

Geri
Üst Alt