#14 José Rodriguez Martinez

harcamak için elimizden geleni yapıyoruz
en iyi zamanında oynatılmadı iyi oynarken kenarda tutuldu ayar verilmek istendi heral yerine 30 dakikalık oyuncu bilal oynatıldı bilal i de bitirdin jose ide Hamza Hocam kendini de
hele rize maçı tam komedi Selçuk sakatlanıp çıkınca ruhsal olarak çökmüş jose yi tek başına orta saha ya koymak
dün de en kritik bölgeye doğru düzgün 90 dakikası olmayan joseyi koymak ön tarafa selçuğu atmak eminim ki burak la selçuk un fikridir
bu çocuğu ıslıklayan, kusura bakmayın ama futbolsever değil fanatiktir
top kaybı sayısında selçuk ve sniejder in rakamlarına bakmak lazım

ıslıklayan serefsizdir bu adamı o ceteye tek laf etmeyen hainler bu cocugu kurban edecek cahil geri kafalilar

İsliklayacak olan bunu degil.sezon basinda bunu niye aldiniz diye isliklayacakti. O gun melo gitti ehhe diye keyif yapip bugun bu cocugu isliklayan terbiyesizin onden gidenirir daha agiridir

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu çocuk bildiğin amrc yada mrc asla bir dmc değil sıkıntı verilen p görevde

t★p★t★p★

2 maçtır kaybettiği toptan gol yedik ama bu çocuğun üzerini hemen çizmememiz lazım.Sanki dünya da tek pas hatası yapan futbolcu kendisiymiş gibi adamı yemeye çalışıyorlar.Hele o ıslıklayan mallara ne diyeceğimi bilemiyorum.Burak,Umut,Sabri gibi kazmaları alkışlayan bu taraftarlar genç futbolcu olunca hemen ıslıklıyorlar.Güçleri anca böyle gariban futbolcuya yetiyor.İşte bu taraftar profili ve onların şakşakçısı medya yüzünden ülkemizde genç futbolcu yetişmiyor.

Ayrıca yaptığı asist onu ıslıklayan mallara kapak olsun.

TRT Spor ekranlarında yayınlanan Stadyum adlı programda konuşan Mustafa Denizli, 20 yaşındaki Rodriguez için, "Çok formda olan bir Selçuk çıktı, Selçuk'un en kötü zamanındaki hali gibi olan Rodriguez girdi. Rodriguez'in en iyi hali, en kötü Selçuk'tan iyi değil" dedi.

Devre arasında kendine kulüp bul Aslan. Bu ırkçı sana şans vermez içten pazarlıklı.

her zamanki gibi vasat,Bilal-Jemden iyi ama gereken orta saha oyuncusuna göre çok yetersiz savunması zayıf,çok basit hataları var,gereksiz tercihleri var vs De Jong tarzı bir orta saha alıp De Jong-Selçuk olmalı yedeklerde Jem-Jose.

Selçuk mümkünse sadece anamızın liginde oynasın. Savunması zayıf demişsin göründe Selçuk'un savunması daha iyi sanacak. Selçuk'un CL maçlarında nasıl döküldüğünü anlayamamışsın kaç senedir.

Burak'ı her hatasında alkışlayıp bu çocuğu sadece 2 pas hatasina bakıp ıslıklayanlar medyanın yansıması.

Kötü oynamıyor ama hata riski yüksek oynuyor. Galatasaraya karşı her takım pres yaparak oynuyor. Jose topu almasa zaten uzun top oynayacaz. Ki antalya maçında da oynadık yer yer. Selçuk tam bir hayalet. Orta saha dışında her yerde. Bence artık mevkisi forvet arkası olmalı.

Jose ısrar edilmesi gereken bir çocuk. 4 senelik sözleşmesi var sanırım. Sürekli oynayacak. Eğer gelişim göstermez ise gönderilir.

Asistide ilk defa da yapmadı. Oynadığı her maç yaptı ama harcandı. Bugün doğru isme asist yaptı sadece. O da gol yaptı. Ne yalan söyliyim pasları Sneijder den bile daha yaratıcı. Gut'ye benzetiyorum oyun stilini. Bu adam defansif ön liberonun yapması gereken şeyleri yapamayacak hiç bir zaman. Ama iyi bir oyun kurucu olacak.

Burak'ı her hatasında alkışlayıp bu çocuğu sadece 2 pas hatasina bakıp ıslıklayanlar medyanın yansıması.

Kötü oynamıyor ama hata riski yüksek oynuyor. Galatasaraya karşı her takım pres yaparak oynuyor. Jose topu almasa zaten uzun top oynayacaz. Ki antalya maçında da oynadık yer yer. Selçuk tam bir hayalet. Orta saha dışında her yerde. Bence artık mevkisi forvet arkası olmalı.

Jose ısrar edilmesi gereken bir çocuk. 4 senelik sözleşmesi var sanırım. Sürekli oynayacak. Eğer gelişim göstermez ise gönderilir.

Asistide ilk defa da yapmadı. Oynadığı her maç yaptı ama harcandı. Bugün doğru isme asist yaptı sadece. O da gol yaptı. Ne yalan söyliyim pasları Sneijder den bile daha yaratıcı. Gut'ye benzetiyorum oyun stilini. Bu adam defansif ön liberonun yapması gereken şeyleri yapamayacak hiç bir zaman. Ama iyi bir oyun kurucu olacak.

Gutiye mi benziyor stili? Sneijderden daha mı yaratıcı ?

hqdefault.jpg

JOSE RODRIGUEZ'i size yedirmeyizzz !!! Size ancak Umutlar, Sabriler, Tariklar yakisir dimi !!

Denizlinin hiç beğenmediği bir oyuncu. Kendisine geçmiş olsun diyorum.

Dün yaptigi nefis çalimlariyla ve asistle KAPAKLARI yine güzel takti, afferim JOSE !!!

Beğenmeyenleri anlıyorum çok pas hatası yapıyo ama ben önlibero alırsak yanına düzeleceğini düşünüyorum..sonra bir an Denizli geliyo aklıma ve futboldan soğuyorum

selçukla beraber olunca çok dağınık oynuyorlar,bence taktikle alakalı bir sorun vardı maçta.ikisi de bir sağda bir solda durum tam anlamıyla kaostu ama hatasını telafi etmek için savaşacak kadar cesurdu.

Geri
Üst Alt