kimi alıcan bonservissiz devre arası zaten para yok diyorlar
Örnek Gladbach'taki Nordtveit
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor bonservisi çok ucuza getirilebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimi alıcan bonservissiz devre arası zaten para yok diyorlar
ben bu dediğin futbolcuyu pek bilmiyorum yönetimin de bildiğini sanmıyorum
her zamanki gibi vasat,Bilal-Jemden iyi ama gereken orta saha oyuncusuna göre çok yetersiz savunması zayıf,çok basit hataları var,gereksiz tercihleri var vs De Jong tarzı bir orta saha alıp De Jong-Selçuk olmalı yedeklerde Jem-Jose.
Burak'ı her hatasında alkışlayıp bu çocuğu sadece 2 pas hatasina bakıp ıslıklayanlar medyanın yansıması.
Kötü oynamıyor ama hata riski yüksek oynuyor. Galatasaraya karşı her takım pres yaparak oynuyor. Jose topu almasa zaten uzun top oynayacaz. Ki antalya maçında da oynadık yer yer. Selçuk tam bir hayalet. Orta saha dışında her yerde. Bence artık mevkisi forvet arkası olmalı.
Jose ısrar edilmesi gereken bir çocuk. 4 senelik sözleşmesi var sanırım. Sürekli oynayacak. Eğer gelişim göstermez ise gönderilir.
Asistide ilk defa da yapmadı. Oynadığı her maç yaptı ama harcandı. Bugün doğru isme asist yaptı sadece. O da gol yaptı. Ne yalan söyliyim pasları Sneijder den bile daha yaratıcı. Gut'ye benzetiyorum oyun stilini. Bu adam defansif ön liberonun yapması gereken şeyleri yapamayacak hiç bir zaman. Ama iyi bir oyun kurucu olacak.
Beğenmeyenleri anlıyorum çok pas hatası yapıyo ama ben önlibero alırsak yanına düzeleceğini düşünüyorum..sonra bir an Denizli geliyo aklıma ve futboldan soğuyorum